Cutter & Buck

Cutter & Buck golftøj sportstøj

Mærk hvordan mulighederne bliver uendelige i Cutter & Bucks hverdags-, sportstøj og golftøj til både mænd og kvinder. Lad ikke tøjet sætte grænser for dig. Du får den helt rette pasform, mens du sikrer dig den bedste kvalitet og komfort.  

Bag om Cutter & Buck | Til hverdagsbrug | Både til mænd og kvinder | Golftøj  

Bag om Cutter & Buck – Et mærke fyldt med kvalitet og passion

Cutter & Buck er et mærke, der er klar på hvad som helst. De tager gerne udfordringer op og har derfor mulighed for at lytte til netop dine behov. Produktionen og sortimentet laves også ud fra princippet “Jo større - Jo bedre”. Muligheden for at lave tøj til enhver lejlighed bliver derfor langt større, og du får lige det produkt med de kvaliteter, du behøver. Desuden er der fokus på bæredygtighed under hvert led af produktionen, så du skal ikke have dårlig samvittighed over at købe tøj fra C&B.  

Mærkets navn kommer fra en kutter (“cutter” på engelsk), som skal repræsentere vand, som så møder landet i Pacific Northwest, der repræsenteres af en buk (“buck” på engelsk). Her handler det om, at selvom to modsætninger mødes, kan de sagtens leve i harmoni, hvilket er en værdi, Cutter & Buck sætter særligt højt i deres produktion af tøj. På denne måde mener de, at bæreren af deres tøj får mulighed for at opleve det unikke Pacific Northwest og dets værdier og ånd.  


Gå med Cutter and Buck i hverdagen

Bliv beklædt fra top til tå i det lækre C&B mærke og se smart ud, mens du bærer tøj af de mest behagelige materialer, du kan forestille dig. Fra Cutter & Buck, kan du få alt fra bælter, shorts og bukser til skjorter og hoodies i mange farver og med forskellige designs, der passer til forskellige lejligheder.  


Lækre jakker og veste fra Cutter & Buck i bedste kvalitet

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af flere forskellige slags jakker til enhver sæson og med ethvert formål. Du kan læse mere om og se udvalget af alle vores jakker fra Cutter and Buck lige her!


Både til arbejdet på kontoret og hjemme i stuen

Meget af hverdagstøjet fra C&B kan anvendes både på arbejdet eller derhjemme. Der er poloshirts, cardigans og T-shirts i mange farver. For et mere hverdagsagtigt og ungdommeligt look, kan du få både en T-shirt og sweatshirt med et “Cutter & Buck”- logo. Sweatshirten er meget vintage og fås i to forskellige farver og i en pasform til en kvinde og en mand.  


Altid til både mænd og kvinder

Det er meget vigtigt for Cutter & Buck, at ingen bliver snydt for deres kvalitetsrige produkter. De har derfor haft stort fokus på at lave kvindemodeller til næsten alle deres produkter samt lavet nogle børnemodeller også, så deres sociale ansvar er i orden, men alle oplever ligestilling og lige muligheder.  

Den største forskel på kvinde- og herremodellerne er pasformen. Den kvindelige pasform er mindre i taljen i beklædning til overdelen, mens de mandlige modeller ofte er bredere omkring skuldrene og armene. Bukserne er også meget forskellige, da de er bredere i hofterne ved kvindemodellerne.  


Golftøj til mænd og kvinder fra C&B

Når man er ude at spille golf, vil man gerne have maksimal bevægelsesfrihed, så tøjet ikke sætter begrænsninger for spillet. Derfor har C&B til både børn, mænd og kvinder produceret lækre poloshirts og bukser, der netop giver dig bevægelsesfrihed, som er helt i top, mens man stadig ser moderigtig og pæn ud. For ekstra bevægelsesfrihed, har de udviklet en ærmeløs poloshirt til damer, så armene er helt frie på de varme sommerdage, når der skal spilles golf. Til de koldere dage, har de lavet jakker, der stopper vind og regn, mens der stadig er høj bevægelsesfrihed.  

dame og mand med poloshirts golftøj fra cutter and buck

Sæt prikken over I'et med en kasket med C&B logo og se smart ud, mens du spiller dit spil. Skal du som dame være lidt ekstra fin, kan du få en kjole, der har samme klassiske udtryk som poloshirtsene, mens den er lavet af elastisk materiale, så du kan spille uden hindringer fra tøjet.  


Få logotryk på dit tøj fra C&B

Cutter & Buck har masser af lækkert tøj og jakker i den bedste af den bedste kvalitet, som sikrer dig det helt ideelle tøj til enhver situation. Næsten alle designs fra mærket fås med både en pasform til en herre og en dame.  

Skal du bruge dit nye tøj fra C&B til dine medarbejdere eller medspillere? Så husk at få logotryk på, så du skaber et godt bånd imellem menneskerne og styrker sammenholdet. Dine medarbejdere og –spillere får på den måde mulighed for at føle sig som en del af en enhed. Læs mere eller få rådgivning om logotryk her! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.