Geyser by ID

Geyser


Find her vores store udvalg af det populære, lækre og moderne Geyser by ID sportstøj. Nyd den høje kvalitet, de lækre materialer samt det fantastiske design. Geyser sports-, fitness- og løbetøj er velegnet til selv den mest kræsnde sportsentusiast, da tøjet er designet med tanke på selv de mindste detaljer.

Om Geyser by ID | Bæredygtighed | Populære kategorier | Geyser størrelsesguide

Om Geyser - En del af ID Identity

Det populære sportstøjs brand Geyser er en del af det velkendte ID Identity. ID er en af Europas mest populære producenter af Corporate Wear, og du kan læse mere om dem lige her. Geyser designer super moderne og komfortabelt sports- og fritidstøj, der imødekommer sportsentusiasten såvel som den aktive livsstil.

Geyser sportstøj er særligt kendt for at være super komfortabelt og funktionelt tøj. Tøjet er designet ned til mindste detalje, så der er ikke noget, der er overladt til tilfældighederne. Geyser har erfaret, at det er de små detaljer, der gør forskellen og er med til at give den endelige komfort og bevægelsesfrihed.

Bæredygtighed

Da Geyser er et brand skabt af ID, har de de samme målsætninger med hensyn til bæredygtighed, som ID har. ID har særligt fokus på at tage ansvar for deres indflydelse på andre mennesker og ikke mindst på miljøet. De beskriver deres DNA vha. tre simple ord: Use, Care og Unite.

Use
ID´s produkter er designet med henblik på funktionalitet, kvalitet og holdbarhed. Du kan derfor være sikker på, at produkterne er lavet af lækre, slidstærke og ikke mindst komfortable materialer.  

Care
Produkterne er fremstillet af holdbare materialer, for at forlænge produktets levetid og dermed skåne miljøet mest muligt.   

Unite
Fokus på at skabe produkter der understreger en fælles identitet, forener mennesker og skaber samt vedligeholder fællesskaber.

EU-blomsten
Denne blomst er et Europæisk miljømærke, der fortæller dig, at der under produktionen af dette produkt er taget hensyn til miljøet. Det kan f.eks. være hvis produktet er fremstillet af recycled polyester. Her genanvendes plastflasker og bruges som tekstil.

En bæredygtig serie

Geyser er særligt kendt for deres Seamless sportstøj serie, som er en kollektion uden syede sømme, der virkeligt giver dig en fantastisk komfort, når du dyrker sport eller har tøjet på i din fritid. Denne seamless serie er fremstillet af det yderst svedtransporterende og hurtigtørrende recycled polyester. Materialet er meget miljøvenligt, da det er produceret af genbrugsplast. Introduktionen af denne serie sker i takt med ID´s udviklende arbejde henimod at tage større ansvar for deres indflydelse på miljøet og på mennesker. ID vil gerne formidle budskabet #letscaretogether, der handler om at reducere CO2 og mindske affald.

Geyser hos jyf.dk

Hos jyf.dk finder du et bredt sortiment af det lækre og populære Geyser by ID sportstøj. Du vil blandt andet finde en række af lækre produkter fra den populære og bæredygtige Seamless serie. Find moderne sportstøj til mænd og kvinder lige her! Læs nedenunder mere om de mest populære kategorier af Geyser by ID hos jyf.dk

Populære kategorier

Sportstøj
Geyser har med omhug designet hver enkel style med det ene formål, at fremme sportsentusiastens præsentation. Geyser er velegnet selv til den kræsne løber, der ikke kan nøjes med det næstbedste. Man har kombineret de vigtige funktioner med det lækreste materiale, så du kan føle dig godt tilpas under aktiviteten. Geyser er særligt kendte for deres løbetøj. Det smarte løbetøj kan både holde dig tør og varm i løbet af turen, samtidigt med at du vil opleve en optimal åndbarhed. Denne åndbarhed skyldes, at løbetøjet er fremstillet af det svedtransporterende jersey og polyester. Dette materialevalg sikrer ligeledes utroligt let tøj.   

T- shirts  
Hos Jyf.dk vil du opleve et stort udvalg af bl.a. Geyser løbe-/sports t-shirts. Fælles for disse modeller er, at de alle er designet til at sidde formidabelt, selv under aktivitet og sport. De er alle fremstillet i tyndt, lækkert og hurtigtørrende mikrofibermateriale, som transporterer sved og fugt væk fra kroppen, og tilmed holder dig tør. T-shirtens udformning gør den velegnet til udendørs såvel som indendørs fitness, løb eller anden aktivitet. Find det brede udvalg lige her!   

Trøjer
Geyser tilbyder et stort udvalg af forskellige trøjer til træning, løb og fitness, om end det finder sted indenfor eller udenfor. Trøjerne er lavet til at holde dig varm i al slags vejr. Fælles for produkterne er, at de er fremstillet af det fantastiske quick dry materiale, der er med til at holde dig varm og tør gennem hele træningen. Du vil opleve trøjer med og uden tætte, med og uden lynlås og ikke mindst findes trøjerne både til mænd og kvinder. Alle med en super flot pasform samt et moderne design.  

Jakker og veste  
Det brede sortiment af jakker og veste til sport og fritid indeholder både løbejakker, cool down jakker, vatterede jakker og veste samt vindtætte løbeveste. Her finder du noget til enhver smag og til enhver aktivitet.

Geyser størrelsesguide

For at få den fulde oplevelse af det fantastiske Geyser by ID sportstøj, er det vigtigt at købe tøjet i den rigtige størrelse. Her hos jyf.dk hjælper vi dig med at finde den rigtige størrelse. Du kan derfor klikke lige her og finde Geysers størrelsesguide.

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.