Bløde og elastiske træningsbukser

Find dit næste par træningsbukser, joggingbukser eller sweatpants lige her! Vi har både træningsbukser til mænd, kvinder og børn, så I alle kan blive klædt godt på.

Brug træningsbukser til sport og afslapning | Sweatpants og joggingbukser | Træningsbukser dame | Træningsbukser til børn 

Brug træningsbukserne til sport og afslapning

Et par træningsbukser er – som navnet antyder – rigtig gode til at træne i. Træningsbukserne kan bruges til langt de fleste sportsgrene, hvor det ikke er nødvendigt med særligt udstyr. Du kan fx bruge træningsbukserne til din fodboldtræning, håndboldtræning, styrketræning og løb, men også ved sportsgrene som golf, tennis, crossfit, badminton, dans og meget mere, kan træningsbukserne være behagelige at træne i.

Med et par skønne træningsbukser har du dog meget mere end blot et par bukser til sport, for træningsbukserne har et behageligt fit og blødt stof, som gør dem velegnede til at bruge i hverdagen og i fritiden, når du skal slappe af i dit mest komfortable tøj. Træningsbukserne kan være fremstillet i svedtransporterende sportsstof, men de kan også bestå af blødt jersey-materiale.

Hvis du er på udkig efter træningsbukser, der passer bedst til løb og andre puls-aktiviteter, har vi samlet disse bukser i kategorien med løbebukser og tights. Sweatpants og joggingbukser

Når man snakker om træningsbukser som bukser til afslapning, kaldes de typisk også sweatpants og joggingbukser. Det er forskelligt, hvad folk kender bukserne som, men det er altså blot forskellige ord, der alle dækker over et par skønne og bløde bukser. Joggingbukser har typisk elastik eller snøre i livet, så du kan tilpasse størrelsen og ikke stå med et par sweatpants, der er for løse eller stramme omkring livet. Samtidig er der ofte elastik eller en anden form for indstramning omkring anklerne, hvor bukserne ender, så bukserne holdes godt på plads og der ikke suser vind ind til benene.

En anden type joggingbukser som fx Geyser Stretch Pants er fremstillet i et komfortabelt stretch-materiale, som falder løst og let omkring dine ben. Disse bukser strammer ikke ind i anklerne, men de bliver derimod smallere ned langs benet. Som en fin detalje har bukserne skrå lommer foran til opbevaring af de mest nødvendige ting som fx nøgler, pung eller telefon. Træningsbukser dame

Ofte kan mænd og kvinder godt passe den samme model træningsbukser eller joggingbukser, men der kan også være stor forskel på kropsbygningen hos mænd og kvinder. Derfor kan du her på siden finde træningsbukser, der er specielt fremstillet til kvinder. Disse bukser har typisk bedre plads omkring hofterne, og så kan de have en smule kortere benlængde.  

Som kvinde kan du altså have god fornøjelse af at vælge et par joggingbukser, hvor de kvindelige former er tænkt ind i designet – og selvfølgelig har bukserne alle de praktiske detaljer såsom lommer til opbevaring. Træningsbukser til børn

Også børn kan have glæde af et par bløde og elastiske træningsbukser til sport, fritid eller afslapning. Ved at vælge filteret “børn” i menuen øverst til venstre, kan du se alle de træningsbukser, der er fremstillet særligt til børn.  

You Brands har et par joggingbukser til børn, som findes i 4 forskellige farver. Dette er neutrale og afdæmpede farver som hvid, grå, sort og mørkeblå. Da børn ofte er glade for at give den gas, er bukserne ekstra slidstærke, og så er de lavet med en blød børstet inderside for ekstra komfort. Joggingbukserne til børn har et klassisk og afslappet udtryk, og derfor kan de bruges i mange forskellige sammenhænge. Faktisk har You Brands en voksenudgave af børnemodellen, så du og barnet kan komme til at matche. Voksenmodellen findes også i 4 forskellige farver og har de samme gode detaljer, som du finder i børnemodellen.Køb billige træningsbukser hos Jysk Firmatøj ApS

Her hos Jysk Firmatøj har vi meget mere end arbejdstøj, erhvervsbeklædning og sikkerhedssko i vores sortiment. Vi har nemlig et stort udvalg af sportstøj såsom træningsbukser, træningstrøjer, løbesko og meget mere. Vi er glade for at kunne tilbyde det bedste træningstøj til både børn og voksne, så du og dine nærmeste kan blive klædt godt på til den næste træning. 

Hvis du har brug for ekstra vejledning eller har spørgsmål vedrørende dit valg af træningsbukser, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og komme med gode råd - Mød personalet her!

Vi har gjort det let og enkelt at bestille træningstøjet billigt direkte i vores webshop for både private og erhverv – og så sørger vi for lynhurtig levering direkte til din adresse!

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.