Løbebukser & Tights

Find dit næste par skønne løbebukser blandt udvalget her på siden. Her har vi nemlig samlet forskellige gode modeller og typer af løbebukser, så du kan vælge det par, der bedst passer til dine behov og ønsker!

Tætsiddende løbebukser - tights | Løbebukser dame | Løbebukser med kompression | Korte eller lange løbebukser?

Tætsiddende løbebukser - løbetights

De mest klassiske løbebukser kender du måske som løbetights, og dette er tætsiddende og elastiske løbebukser, der på samme måde som leggins tæt følger benets form. Som resultat får du et par løbebukser, der ikke flagrer i vinden, og som derved mindsker vindmodstanden, når du er på løbetur. Det er afgørende, at dine løbebukser passer dig godt og sidder behageligt, så de kan øge din performance fremfor at distrahere dig på dine løbeture. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af stærke og strækbare løbebukser, som giver en super god komfort.

Et par tætsiddende løbebukser er behagelige at løbe i, da de sidder på det samme sted hele løbeturen, og så er de ofte fremstillet i svedtransporterende og let materiale. Med et par tætsiddende løbebukser har du desuden mulighed for at fremhæve dine muskler på benene når du løber. Vi har løbetights fra Geyser, Image Kompagniet og Pitchstone, og alle brands leverer komfortable, praktiske og lækre løbebukser i mange størrelser og modeller.Løbebukser dame

Selvom de fleste af løbebukserne her på siden kan passes både af mænd og kvinder, kan det alligevel være rart med et par løbebukser, der er særligt designet til kvinder. Dame løbebukser kan være bredere i hofterne, da kvinder typisk har bredere hofter end mænd, og så kan du samtidig opleve, at benene er syet en smule kortere. 

Hos Jysk Firmatøj vil vi gerne kunne tilbyde det bedste tøj og udstyr til både kvinder og mænd, så alle har mulighed for at give den maks gas på løbebåndet eller på løbeture i det danske landskab. Hvis du gerne vil se alle løbebukserne til kvinder, kan du vælge filteret “Kvinde” i menuen øverst til venstre! Løbebukser til børn

Faktisk kan du også finde både løbebukser og løbeshorts i børnestørrelser her på siden. Disse løbebukser og -shorts er lige så smarte og komfortable som løbebukserne i voksenstørrelser, men de har samtidig en pasform, der er særligt tilpasset til børn. 
For ekstra god synlighed er der flere refleksdetaljer på bukserne og shortsene, så dit barn bliver tydeligt set. For at se alle børnemodellerne kan du vælge filteret "Børn" i menuen øverst til venstre.Løbebukser med kompression

Her på siden har vi desuden flere løbebukser og løbeshorts med kompression, hvilket vil sige, at disse bukser føles strammere at have på, men samtidig kan hjælpe dig til at performe bedre. Med kompression vil du nemlig opleve, at løbebukserne støtter ekstra godt og fremmer blodgennemstrømningen, hvilket kan hjælpe til både at transportere ilt og næringsstoffer ud til musklerne samt føre affaldsstoffer væk.  

Kompressions løbebukser findes både i en lang udgave, der går til anklerne, en trekvart-model, der ender lige under knæene samt en kort shorts-udgave, der stopper midt på lårene. På den måde kan du løbe og træne med kompression hele året rundt!Korte eller lange løbebukser?

For at være godt klædt på til løbeture hele året rundt, kan det være en fordel at kunne skifte mellem korte og lange løbebukser. De korte løbebukser giver dig den nødvendige støtte og beskyttelse, mens de samtidig giver fantastisk mulighed for udluftning og ikke begrænser dine bevægelser.

Til koldere dage kan et par lange løbebukser være skønne, da de holder dig beskyttet mod vinden, der ellers kan køle dig hurtigt ned. De lange løbebukser gør det behageligt at løbe, selvom temperaturen er lav, men det vigtigste er, at du finder de løbebukser, som du synes er mest behagelige og praktiske at løbe i! For nogle har de det nemlig varmt nok til at løbe i kortere løbebukser året rundt i kombination med et par løbesokker eller kompressionsstrømper - eller så løber de ofte på et løbebånd indendørs, hvor kolde temperaturer ikke udgør en udfordring.Køb dine løbebukser og andet træningstøj hos Jysk Firmatøj

Med et par skønne løbebukser er du klar til gode løbeture i naturen, byen eller på løbebåndet, og løbebukserne her på siden er i bedste kvalitet med både praktiske lommer og svedtransporterende stof. Foruden løbebukser har vi alt det bedste træningstøj, og så har vi desuden et kæmpe udvalg af arbejdstøj, erhvervsbeklædning og fritidstøj til jagt, vandring og fiskeri.

Du kan let og enkelt bestille dine varer her i vores webshop, og så sørger vi for at levere det direkte til din adresse. Hvis du har brug for ekstra hjælp eller vejledning i dit valg af arbejdstøj, træningstøj eller fritidstøj, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe - mød alt personalet her!

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.