Løbeveste

Find den perfekte vest til en løbetur alene eller sammen med venner og familie – vi har veste til kvinder og mænd, der beskytter og holder dig varm i vinden på de lidt koldere dage! 

Vindtætte løbeveste | Løbevest dame | Refleksveste

Vindtætte løbeveste

I Danmarks kolde og vindblæste landskab kan det være svært at holde varmen når du løber, selvom din krop genererer en hel del varme. For at undgå, at din kropbliver kølet ned af vinden, kan du iføre dig en vindtæt vest, som holder både den kolde vind og regn ude.

Der er rigtig mange fordele og gode funktioner ved sådan en vest såsom:

  • Ultra let materiale
  • Ekstra høj krave
  • Elastik i bund og ved ærmegab
  • Skjulte lommer til opbevaring
  • Tydelige refleksdetaljer

Noget af det vigtigste på løbeturen er, at din løbevest ikke udgør en hindring, men derimod kan hjælpe dig til at performe endnu bedre. Derfor er løbevestene her på siden letvægts-løbeveste, som er utroligt lette at have på, så du ikke føler, at du slæber rundt på ekstra vægt. 
Derudover er vestene tynde i materialet, så du ikke bliver begrænset i dine bevægelser men derimod stadig kan bevæge dig frit og svinge godt med armene, hvis det passer til din løbestil.Løbevest dame

Alle vestene her på siden er skønne veste, som du som kvinde kan få god glæde af. Hvis du dog gerne vil have en vest, der er en smule syet i facon, og som derfor fremhæver den kvindelige figur ekstra fint, er damevestene fra Geyser gode valg. Disse veste er nemlig en smule smallere omkring taljen, hvilket hos enhver kvinde vil give fornemmelsen af timeglas-figur. Samtidig er vestene designede og udstyrede med en lang række funktionelle detaljer såsom justerbar krave, praktiske og skjulte lommer, elastisk tape i bund og ved ærmer samt reflekser både foran og bagpå.Refleksveste

Hvis du holder af at løbe i trafikerede områder eller blot bevæge dig udendørs, når mørket er faldet på, ved du sikkert, hvor vigtigt det er at være tydelig og oplyst. Du kan blive oplyst ved hjælp af små lygter, farverigt tøj, men især reflekser og farven high visibility gul eller safety gul er effektive på det punkt. Fra You Brands og Craft kan du få en refleksvest til løb, der med brede refleksstriber over brystet og ved hoften tydeligt lyser op, når du bliver ramt af en lyskegle fra lygtepæle, biler eller cykler. Vestene er desuden let og åndbar, så du ikke behøver at bekymre dig om et ekstra varmt tøjlag på din løbetur.

Vi har desuden samlet alt vores refleksudstyr, som du kan bruge til løb og træning i kategorien refleksudstyr, hvor du også finder huer og halsedisser.

En anden måde at blive tydeligt set på, er ved at iføre dig en markeringsvest eller en såkaldt overtrækstrøje. Disse veste bliver dog typisk brugt mere til sport, hvor du let kan inddele forskellige personer på hold ved hjælp af veste i forskellige farver. Markeringsvestene fra Nyxx fås i 7 forskellige farver, og halsåbningerne og ærmegabene er så store, at overtrækstrøjen kan passe både kvinder og mænd - også selvom du har en tyk træningstrøje på.
Logotryk til løbeklubben

På flere af vestene her på siden er der god mulighed og plads til at få lavet et personligt logotryk eller broderi på - fx hvis du løber i en løbeklub, kan I få trykket klubbens logo på ryggen, jeres navn på brystet eller en sponsors logo et passende sted. I kan selvfølgelig også få logotryk på mange andre varer end blot løbeveste - Læs meget mere om mulighederne for logotryk her!Køb din løbevest hos Jysk Firmatøj ApS

Vi har samlet et udvalg af forskellige løbeveste, så du kan finde den vest, der passer bedst til dine behov. Foruden løbeveste har vi et stort udvalg af løbebukser, løbetrøjer og løbesko blandt vores sortiment samt andet træningstøj til styrketræning, golf, cykling, yoga, jagt, fiskeri og vandring.  

Hos Jysk Firmatøj kan du let og enkelt bestille dine varer online i webshoppen, og så sørger vi for at levere det direkte til din adresse! Jysk Firmatøj er både for private såvel som erhvervsfolk, og foruden træningstøj har vi et stort udvalg af arbejdstøj, erhvervsbeklædning, fodtøj, værnemidler og meget mere. Hvis du har brug for ekstra råd eller vejledning i dit valg af løbetøj eller arbejdstøj, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe eller svare på spørgsmål - mød alt personalet her

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.