Refleksudstyr til løb og træning

Når vintermånederne står for døren og vi har færre lyse timer i døgnet, er det nødvendigt at udstyre dig med ekstra reflekser og synligt tøj, så du er sikker på at kunne løbe sikkert selv i trafikerede områder! 

Bliv set i mørket | Refleksveste giver god sikkerhed | Varmende udstyr med refleks 

Bliv set i mørket med reflekser på dit løbetøj

Der er flere forskellige ting du kan gøre, som samlet set vil øge din synlighed, når du bevæger dig rundt i mørke eller trafikerede områder. Især som fodgænger, løber eller cyklist er det afgørende, at du tydeligt træder frem i gadebilledet, da det er dig det vil gå hårdest ud over, hvis uheldet er ude.  

I dagslys er brugen af klare farver et godt redskab til at blive ekstra tydelig, og de klare farver skal gerne være farver, der ikke umiddelbart matcher dine omgivelser. Dette er fx safety gul, pink og orange, som er farver, du sjældent ser biler, huse og andet tøj i. Derudover er reflekser en utroligt effektiv tilføjelse til dit tøj, da reflekser tydeligt lyser op, når en lyskegle fra biler, lygtepæle eller cykellygter rammer dig.  Refleksveste giver god sikkerhed

På løbeturen skal dit refleksudstyr helst ikke kunne mærkes, da du på den måde kan bruge al din energi og fokus på at løbe. Hvis ekstra refleksudstyr hænger for meget, flapper løst eller hopper rundt i takt med dine skridt, kan det virke distraherende og kræve ekstra energi, og det er jo rarest at undgå.  

En refleksvest er let og behagelig at have på, og du trækker den blot over dit normale løbetøj - uanset om du løber i en løbejakke eller en langærmet træningstrøje. På den måde virker refleksvesten egentlig bare som en naturlig del af dit løbetøj, som du uden problemer ifører dig, når du kan se at mørket er ved at falde på, eller når du planlægger en løbetur i et trafikeret område. Varmende udstyr med refleks

Da det især er i vinterhalvåret, at reflekstøj og –udstyr er relevant at bruge, kan du med fordel kombinere brugen af refleksudstyr med isolerende og varmende tøj. Fx kan du her på siden finde både huer og halsedisser med refleksdetaljer. En dejlig varm sportshue holder dit hoved og dine ører varme og afskærmede fra vind og kulde, og det fine refleksmønster får dit hoved til at lyse op i mørket.  

En halsedisse kender du måske som en buff, og det er et rørformet tørklæde, der kan bruges på flere forskellige måder. Den mest klassiske måde at bruge halsedissen på er ved at bære den rundt om halsen, hvor den holder din hals dejligt varm og afskærmet mod vinden. Her på siden kan du finde halsedisser med en dejlig blød inderside og kanter, som føles behagelig mod huden og ikke gnaver. Disse halsedisser har en lodret refleksstribe, som du kan vælge at vende, så den vender ud mod vejen, hvis du løber i vejkanten. 
Køb dit refleksudstyr til løb hos Jysk Firmatøj

For at du kan blive så godt klædt på som muligt, har vi hos Jysk Firmatøj udvalgt særligt effektivt og funktionelt refleksudstyr, som du kan benytte dig af på dine løbeture. Dette udstyr samt en masse andre lækkert løbetøj kan du let bestille hjem i vores webshop og nyde den hurtige levering! 

Vi har dygtigt personale ansat til at svare på dine spørgsmål eller komme med gode råd, hvis du har brug for ekstra vejledning og hjælp, inden du er klar til at investere i refleksudstyr eller andet løbegrej. Du kan møde personalet her! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.