Strømper til arbejdssko

Du kan blive beklædt fra top til tå af Jysk Firmatøj. Ja, helt bogstaveligt. Du kan på denne side finde strømper, der passer til ethvert formål - fritid, jagt, arbejde eller til sport. Du kan endda også finde uldstrømper og flammehæmmende strømper.  

Strømper af lækre materialer | Bambus strømper | Uldstrømper | Strømper i alle længder  

Altid lækre materialer

Et af de vigtigste steder, hvor du ikke skal føle ubehag, er dine fødder. Og intet kommer tættere på dine fødder, end dine strømper. Derfor er det vigtigt, at du har de behageligste strømper, du kan få. Det sikrer du dig ved at købe strømper, der er lavet af de materialer med de fordele, du har brug for. Hvis du skal bruge strømperne en hel lang arbejdsdag, kan det være rart med strømper, der modvirker lugt og fugt. Her er bambus strømper et smart valg, da de er antibakterielle og åndbare, hvilket giver en meget lugthæmmende strømpe. Hvis du er let tilbøjelig til at få varme fødder - eller bare ofte er aktiv, så er arbejdsstrømper af Coolmax-materiale helt perfekte, da de holder dine fødder ekstra tørre og kølige.  

På jagten, skituren eller i det kolde arbejdsmiljø er der ofte brug for godt med varme. Især ved fødderne, for hvis først du har kolde fødder, bliver det svært at få varmen i resten af kroppen. Når der er ekstra brug for varme, så kan du med fordel anvende et par fantastiske termosokker fra Deerhunter. Strømperne har en lækker polstring langs skaftet, som holder dig komfortabel og varm under din jagttur eller anden kolde aktivitet.  


Uldstrømper - ekstra varme og forkælelse

uld strik

Der er utrolig mange fordele ved det lækre uld-materiale i strømper. For det første, så kradser eller irriterer de ikke huden, når man har dem på. For det andet virker uld temperaturregulerende i strømper og andet tøj. Uldstrømper afgiver god varme, men virker samtidig svedtransporterende, så du ikke får våde og kolde fødder. 

En af de bedste fordele ved uld i strømper er dets lugthæmmende egenskaber. Uld virker antibakterielt, hvilket mindsker risikoen for lugt fra strømperne. 

Du kan forkæle dig selv med et par lækre uldstrømper fra Sika eller Kansas. Uldstrømper fra Sika er helt ideelle til blandt andet en kold arbejdsdag eller fritidsaktivitet, da de er godt varme, mens de samtidig virker svedtransporterende. Uldstrømper fra Kansas er perfekte til en særlig kold arbejdsdag, hvor vejret og temperaturen er ekstra krævende.  


Bambus strømper - slidstærke, bløde og miljøvenlige

En trend indenfor produktionen af strømper og sokker lige nu er at anvende bambus. Bambusfiber er nemlig et særligt slidstærkt stof, der trods sin slidstyrke giver brugeren en luksuriøs oplevelse af blødhed. Bambus strømper virker antibakterielle på samme måde som uld og er derfor også lugthæmmende og bløde. Du kan også have god samvittighed, når du anvender bambus strømper eller bambus sokker, da bambus er en bæredygtig plante, der gror ekstra hurtigt – helt uden sprøjtemidler.

Fordele ved bambus strømper: 
 - Slidstærke
 - Bløde
 - Lugthæmmende
 - Antibakterielle
 - Miljøvenlige

Du kan finde et par luksuriøse bambus strømper af ProActive by JBS her! 


Strømper i alle længder og til ethvert formål

Det er ikke mange steder, vi kan sige, at vi ikke anvender strømper som en del af vores outfit. Og det er langt fra de samme gøremål, vi har i løbet af bare en uge eller en dag. Derfor skal man også have forskellige strømper, der egner sig til forskellige situationer og temperaturer. Her hos Jysk Firmatøj kan du finde strømper i alle længder og med forskellige egenskaber, der passer til enhver situation og dag. Du kan få alt lige fra footies til lange uldsokker fra Deerhunter. Sørg for at have forskellige valgmuligheder i dit skab eller skuffe – du vil takke dig selv senere! 


Flammehæmmende strømper fra Tranemo

Er der ekstremt høje krav til sikkerheden på din arbejdsplads? Eller arbejder du bare et sted med høj brandfare. Så kan du med disse flammehæmmende strømper fra Tranemo sikre dig fuld beskyttelse mod ild og flammer helt ind til foden. Du kan med flammehæmmende arbejdsstrømper let arbejde som svejser, brandmand eller elektriker uden at skulle bekymre dig om dine fødders sikkerhed.  


Køb strømper til erhverv fra Jysk Firmatøj

Køber du altid stort ind af strømper og arbejdstøj til dine medarbejdere? Så kan du skabe ensartethed ved at bestille logotryk på dit arbejdstøj eller holdtøj. Ja, vi kan selv lave logotryk på dine strømper. Læs mere om dine muligheder for logotryk her!  

Hvis du er træt af altid at skulle bestille stort ind og holde styr på denne medarbejders størrelser og mangler, så bestil en pointshop. Så har dine medarbejdere mulighed for selv at bestille det, de mangler, mens virksomheden modtager en samlet faktura! Alt, medarbejderne skal gøre, er at logge ind, bestille og afvente, at deres varer ankommer. Der er mulighed for både at bestille her på jyf.dk og på vores B2B app.  

til toppen

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.