Arbejdsregnbukser

Kast blikket over udvalget af arbejdsregnbukser og waders og bliv godt klædt på til din arbejdsdag i dansk vejr, hvor regnbyger ikke er ualmindelige! 

Se også: Regnjakker | Regnsæt | High Visibility regntøj |  Skal jeg vælge regnbukser eller waders? 

Arbejdsregnbukser til mænd og kvinder

Hvis du – som mange andre danskere – bruger lang tid af din arbejdsdag udendørs, er du nok også stødt på udfordringer, når det kommer til vejret. I Danmark regner det nemlig i snit 179 dage om året, og mange af disse regnvejrsdage er arbejdsdage for mange af os.  

For at undgå ubehag som resultat af vådt tøj, er det nødvendigt med solidt og pålideligt regntøj som yderste lag, der holder vand og fugt ude. Her kommer regntøj ind i billedet – og nærmere bestemt regntøj til arbejdsbrug. Regnbukser til arbejde er nemlig ekstra slidstærke og har samtidig nogle praktiske og funktionelle detaljer, der kan være til gavn i løbet af din arbejdsdag. Regnbukserne er altså optimeret til arbejdsbrug fx ved tilføjelsen af forlommer, baglommer og tommestoklommer foruden lommer til knæpuder til dig, der arbejder meget på alle fire.  

Her på siden finder du regnbukser og waders fra både F. Engel og Lyngsøe, som er anerkendte og populære mærker indenfor arbejdstøj og regntøj. F. Engel har mange forskellige serier af produkter, og hos Jysk Firmatøj har vi arbejdsregntøj fra serierne F. Engel Galaxy og F. Engel Combat. F. Engel regnbukser til arbejde

Galaxy-serien fra F.Engel kommer med et par super funktionelle regnbukser i tre forskellige farver: sort, mørkegrøn og antrazitgrå. Dette er et par regnbukser til arbejde, der passer super godt til både mænd og kvinder, da der er god plads omkring hofterne og elastik i taljen. 

For at gøre bukserne ekstra behagelige at bære hele dagen er der i taljen aftagelige og regulerbare seler, så bukserne også holdes oppe ved skuldrene. Samtidig er arbejdsregnbukserne gode at bære over et par støvler eller andre arbejdssko, da der er lynlås nederst i benene, som kan lynes til sidst.  Lyngsøe Waders – certificerede waders

Waders er en form for lange regnbukser/vandtætte bukser med fastgjorte gummistøvler for enden. Det er altså ét stykke beklædning, der udgør både støvler og bukser, så du uden problemer kan begive dig ud i dybt vand uden at få vådt tøj indenunder. Samtidig er waders super behagelige at have på, fordi de fastgøres med seler og derfor hviler på skuldrene.  

Disse waders bærer den internationalt anerkendte certificering EN 343, der sikrer dig beskyttelse mod påvirkning af nedbør, tåge og fugtighed fra jorden. Certificeringen er altså din sikkerhed for, at wadersene kan holde dig tør, hvis du bliver udsat for regn! 

Selvom waders i dag er yderst vandtætte, er der ikke gået på kompromis med komforten. For at få god ventilation er disse waders lavet som yderst åndbare waders, så du ikke kommer til at svede og få det alt for varmt, når du bevæger dig rundt med waders på.  Skal jeg vælge regnbukser eller waders?

Der er fordele ved både regnbukser og waders til arbejde, og alt efter hvor du arbejder og hvad du arbejder med, kan du få glæde af de forskellige typer regnbukser.  

Med et par regnbukser bærer du dine egne sko, og du har derfor mulighed for at vælge et par sikkerhedssko, varme støvler eller lette sneakers, alt efter hvad du finder mest behageligt og optimalt til dit arbejde. Samtidig er regnbukserne lette at tage af eller på, hvis der pludselig opstår et behov for at beskytte dig imod vand, regn eller vandstænk. 

Et par waders er designet til at være ultra vandtætte - faktisk så vandtætte, at du kan stå i vand til livet og stadig have et tørt lag inderst. Derfor er waders også et godt valg, hvis du hyppigt og jævnligt udsættes for vand og gerne vil undgå at blive kølet ned. Rigtig mange folk i fiskeriindustrien er glade for at bruge waders som arbejdsbukser, fordi de pålidelige waders altid stopper vand i at trænge igennem.  
Køb regnbukser og waders til arbejde hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj sørger vi for, at du har alle muligheder for at blive bedst muligt klædt på til din arbejdsdag. Derfor har vi både komfortable arbejdsregnbukser og billige waders i sortimentet, så du kan vælge den type vandtætte bukser, der passer bedst til dig og dine behov! 

Hvis du køber en større mængde regnbukser til fx en virksomhed eller dine kolleger, er der rigtig god mulighed for at lave logotryk – vi kan nemlig trykke på stort set alle de varer, vi sælger. I vores trykkeri arbejder dygtigt personale med at lave skræddersyede løsninger - Læs mere om logotryk her, så finder vi i fællesskab frem til den bedste løsning til dig! 

Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.