Albatros sikkerhedssko mm.

albatros sikkerhedssko


Se det store udvalg af sikkerhedssko, støvler, såler og tilbehør fra Albatros, hvor du altid får slidstørke produkter i bedste kvalitet! 

Albatros – en del af ISM | Albatros sikkerhedssko | Lukkemekanismer | Gummistøvler med sikkerhed 

En del af ISM – global producent af sikkerhedssko

Albatros er et mærke med sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler, sikkerhedssandaler og såler blandt sortimentet, der har mere end 40 års erfaring indenfor branchen. I 1980 så de første sikkerhedssko fra Albatros nemlig dagens lys, da brandet Albatros blev stiftet som en del af det tyske firma ISM. Gennem de mange års erfaring har ISM og Albatros arbejdet innovativt med at udvikle de bedste sikkerhedssko og andet fodtøj, som sikrer god komfort, sikkerhed og slidstyrke.  

ISM er en familieejet virksomhed med hovedkvarter i Lippstadt, og i dag forhandles deres produkter i hele verden. Der er især fokus på sikkert og komfortabelt fodtøj, der har et smart, let og moderne design, og hvor en sikkerhedssko ikke er tung og klodset.  


Albatros sikkerhedssko

Det er især sikkerhedssko, der er én af Albatros’ stærkeste sider, for i mange år har de arbejdet på at udvikle nogle af de bedste modeller. Der er altid fokus på at kvalitetssikre skoene, så de lever op til alle krav og standarder, når det kommer til sikkerhed. Samtidig er mange af modellerne designet med et smart og moderne udtryk, som ikke ligner en klassisk sikkerhedssko. Faktisk ligner mange af sikkerhedsskoene almindelige sneakers, som du ville bruge i andre jobs, hvor tåkappe og sømværn fx ikke er nødvendigt.  

Blandt sortimentet af Albatros sikkerhedssko kan du selvfølgelig også finde mere klassiske sikkerhedssko i sort design, som egner sig godt til hårde arbejdsmiljøer. Det robuste og solide design giver dig et godt fodfæste, og så er skoene samtidig lette at rengøre efter brug.   


Vælg mellem flere lukkemekanismer

Sikkerhedsskoene her på siden har flere forskellige lukkesystemer, fordi de hos Albatros ved, at vi hver især har forskellige præferencer og behov, når det kommer til fodtøj. De klassiske sikkerhedssko lukkes med snørebånd, så du kan snøre skoene og fordele trykket præcis, som du gerne vil.  

Hvis du er mere fan af, at det skal gå hurtigt med at få skoene af og på, kan du vælge et par sikkerhedssko med velcrolukning. Disse sko har blot ét eller to velcrospænder tværs over foden, som du hurtigt kan åbne og lukke. Det er praktisk med velcrolukning, hvis du skal skifte sko mange gange i løbet af din arbejdsdag, eller hvis du blot gerne vil undgå at makke rundt med snørebånd.  


Albatros gummistøvler med sikkerhed

I nogle erhverv er det nødvendigt med et par solide gummistøvler, så du kan holde dine fødder tørre og lune, selvom dine omgivelser er våde. Derfor kan du fra Albatros få et par stærke gummistøvler, der endda har sikkerhed i form af søm- og tåværn, der beskytter fodsengen mod skarpe genstande og tæerne mod tunge ting. Disse sikkerhedsgummistøvler er derfor et godt valg til dig, der arbejder i landbruget eller med skovbrug. Albatros har både sikkerhedsstøvler til mænd og kvinder, så alle kan blive godt og sikkert klædt på til arbejdsdagens opgaver.  

Om vinteren kan koldt vejr være en udfordring, som dine sikkerhedssko ikke kan klare, og her kan du få brug for et par varme støvler som Albatros Nordic High støvle, som er en model fra Albatros’ Footguard-serie. Denne støvle er både varm, komfortabel og funktionel, og så er den sikkerhedsgodkendt efter EN ISO 20345:2011 S3 SCR CI! 


Bæredygtige produkter, der holder længe!

Som en global og moderne virksomhed, har de hos Albatros taget ansvar og aktion, når det kommer til bæredygtighed, og de arbejder derfor mod at blive så bæredygtig og klimavenlig virksomhed som muligt. Det betyder blandt andet, at der grundigt udvælges materialer og leverandører, og at der samtidig optimeres i produktionen, så der bruges de mindst skadelige kemikalier.  

En af de mest simple måder at leve mere bæredygtigt på, er ved at skære ned på dit forbrug, så der ikke skal produceres så meget. Derfor er Albatros sko altid super slidstærke, så de kan bruges i mange år! 


Få ekstra komfort med Albatros såler

Vil du gerne forkæle dine fødder ekstra meget i løbet af din arbejdsdag? Så er et par bløde indlægssåler fra Albatros løsningen til dig! Fra Albatros kan du nemlig få to slags bløde og ekstra komfortable såler, der lægges i bunden af din sko. Det er fx Albatros Comfit Relax sål med memory foam, der hjælper til både af aflaste og støtte foden, hver gang du tager et skridt. Sålerne har en holdbar og slidstærk overflade, der selvfølgelig kan holde til lang tids brug.  Certificeringer

Flere af skoene og støvlerne fra Albatros her på siden bærer én eller flere certificeringer, som fungerer som din sikkerhed for, at sikkerhedsskoene lever op til alle de internationale krav og standarder. Nogle af de certificeringer, som sikkerhedsskoene og sikkerhedsstøvlerne kan bære er fx: 

  • EN ISO 20345
  • EN IEC 61340-43
  • HRO
  • S1, S1P. S3, S5, SRA eller SRC
  • FO (Olie- og benzinresitent ydersål)

Du kan læse mere om de forskellige certificeringer i vores kategori med sikkerhedssko, hvor der er en detaljeret og præcis beskrivelse af forskellige sikkerhedsklasser.  


Køb Albatros sikkerhedssko og såler hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj er vi glade for at have alle de smarte og praktiske sko fra Albatros blandt sortimentet. Du kan nemlig være sikker på, at Albatros sko, såler og støvler altid er i bedste kvalitet og lever op til alle krav! 

Hvis du har spørgsmål til dit valg af arbejdssko eller sikkerhedssko, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og komme med gode råd - mød personalet her

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.