Åndbart regntøj

Måske kender du følelsen af at blive helt fugtig og klam under sit regntøj eller regnslag, der ikke lader din hud ånde. Det kan hurtigt blive rigtig ubehageligt, hvis tøjet har en membran, der både er vandtæt, men heller ikke virker åndbar, når fugten skal væk fra din krop. Meget regntøj af plastik er ikke åndbart og gør sådan, at du let kan føle dig fugtig, hvis du bruger det, mens du er fysisk aktiv. 

Regntøj med god åndbarhed

Skal du bruge regntøj på arbejde eller ofte i hverdagen? Så er åndbart regntøj en nødvendighed, så du kan have det på i længere tid. Med en god vandtæthed medfølger der heldigvis ofte en høj kvalitet i åndbarheden også. Dette kan du altid se på, hvis du tjekker, hvilken værdi i MVP, der er angivet for tøjet. 

> Læs mere om åndbarhed i tøj her

Vask åndbart regntøj på den rette måde

For at vedligeholde tøj og regntøj med god åndbarhed og eventuelt vandtæt regntøj, er det vigtigt ikke at vaske det forkert, da det kan forringe vandtætheden og dets evne til at transportere fugt væk fra kroppen. Husk derfor altid at se på instruktionerne for vask af produktet i mærkningen, før du smider det i maskinen. 

Sådan undgår du, at dit tøjs funktioner og egenskaber forringes eller endda forsvinder. For regntøj er dets membran nemlig ofte meget skrøbelig og kan let beskadiges, hvis det ikke bliver behandlet korrekt. 

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.