YOU Brands

You Brands profiltøj


Her på jyf.dk kan du udforske det brede sortiment at lækre produkter fra det velkendte YOU Brands. Brandet YOU er kendt for deres tidløse designs, som grundet udseende og høj kvalitet holder år efter år. 

Bagom YouBrands | Bæredygtig udvikling | De tre kvaliteter | Populære YouBrands produkter | YouBrands størrelsesguide

Bagom YouBrands

You Brands er et norsk firma, der i 1989 starterede med at designe, udvikle og producere deres egne kollektioner af profilbeklædning, arbejdstøj og gaveartikler. Senere startede de You Brand Danmark, som nu er lokaliseret i Holbæk. Hovedkontoret er placeret i Skien i Norge, hvor du både finder administrationen, showroom og et hovedlager på 10.000m2. Derudover produceres You Brands produkter på 25 forskellige fabrikker i Østen.Værdier, kvaliteter og produkter

You Brand fokuserer på at designe og udvikle klassikere, som hitter igen og igen med deres stilrene designs og gode kvalitet. You Brand er særligt opmærksomme på, at mode og trends er noget der kommer og går. Derfor producerer de i stedet for “basic slow-fashion", da de er sikre på, at det er kommet for at blive. Så i stedet for at hale ind på de nyeste trends, bruger You Brand deres tid på, at videreudvikle klassiske bestsellers, i den højeste kvalitet, hvor der er taget hensyn til miljøet.

You brand er med i hele processen, ligefra produktet skal designes, til det er færdig produceret. At være med fra start til slut er vigtigt for You Brand for at kunne sikre den højeste kvalitet af deres produkter, inden de sendes ud til kunden.Bæredygtig udvikling - et socialt ansvar

You Brand ønsker ikke blot at være miljøvenlige, de går hele vejen mod en bæredygtig udvikling, med alt det indebærer. Derfor er deres tre fokusområder “klima og miljø”, “økonomi” og ikke mindst “sociale forhold”.


Miljøvenlige materialevalg

YouBrands er stolte af at kunne sige, at deres produkter er 100% fri for skadelige stoffer og kemikalier. Derfor kan du trygt og roligt bære YouBrands produkter. Produkterne er derfor certificeret efter Oeko-Tex Standard 100, som er en international certificering i forhold til skadelige kemikalier i tekstiler. Når du køber produkter med denne certificering, kan du være sikker på, at de ikke indeholder allergi- eller kræftfremkaldende stoffer. Derudover er YouBrands produkter særdeles holdbare, hvilket sikrer en lang levetid og mindsker dermed køb af nye produkter.


Transport og emballage

Udover miljøvenlige tekstiler, går You Brands meget op i emballage og transport af deres produkter. Disse to ting spiller nemlig også en stor rolle i en bæredygtig udvikling. Først og fremmest kan emballagen, som bruges hos You Brands, genbruges eller recycles. Store dele, dvs. over 80%, af You Brands produkter fragtes i store mængder med skib fra Asien. Man ved, at fragt med skib er langt mere miljøvenligt end fragt via fly. Derfor har YouBrands selvfølgelig valgt skibsfragt, som deres primære fragtmetode.


Sociale forhold

You Brands er medlem af UN Global Compact (FN) og Amfori BSCI, hvilket er med til at sikre det bedste arbejdsmiljø og de bedste rettigheder i hele leverandørkæden. Her udarbejder You Brands et “Code Of Conduct”, der beskriver kravene for menneskerettigheder og arbejdsmiljø til deres leverandører.Tre forskellige kvaliteter

Alt efter hvilken situation du skal bruge YouBrands tøj til, kan du vælge udfra de tre kvaliteter “Basic”, “Classisc” og “Premium”. På den måde kan du altid finde produkter fra You Brands, som opfylder dine behov, om end det er simpelt tøj til arbejde, tøj med flere detaljer samt om prisen skal være lav eller lidt højere.

Basic Quality
I den brede kollektion af basic urban tøj finder du stilrene klassikere, bestsellers, og slow fashion produkter, der ikke går af mode. Produkterne fås i et hav af farver samt størrelser, så du altid kan finde din favorit.  

Classic Quality
Sortimentet af Classic Quality produkter byder på yderst holdbare produkter, der holder sæsoner efter sæsoner. Produkterne er ligeledes designet med et klassisk og populært design, som ikke går af mode. Denne kollektion fås ligeledes i et hav af farver og størrelser.  

Premium Quality  
Hvis du ønsker tøj lidt udover det sædvanlige, med smarte detaljer og af en yderst høj kvalitet, så er You Premium Quality kollektion lige noget for dig. Denne kollektion fås ligeledes i mange farver og størrelser. Populære YB produkter hos Jyf.dk

Her hos Jysk Firmatøj er vi glade for at være en You Brands forhandler. På vores side jyf.dk kan du finde et bredt udvalg af You Brands lækre produkter. Du vil både finde arbejdstøj, profiltøj samt sports- og fritidstøj. Derudover vil du finde tøj af You Brands tre kvaliteter: basic, classic og premium i mange størrelser til mænd og kvinder.


T-shirts - bløde modeller med god pasform

Vi tilbyder et stort udvalg af lækre kvalitets t-shirts fra You Brands. Du vil opleve, at hver enkel t-shirts er lavet af det blødeste materiale og designet med en formidabel pasform, der får t-shirten til at sidde godt på alle kropstyper. You t-shirts kommer i et hav af farver, hvilket gør det nemt for dig at finde din favorit. En af vores mest sælgende t-shirts er You Classic T-shirt, som er en moderne t-shirt i et tidløst design med rund hals. T-shirten fås i mange farver og størrelser til både mænd og kvinder. Find vores bedst sælgende You t-shirts lige her.


Jakker til damer og mænd

Hos jyf.dk finder du et stort udvalg af vindjakker, softshelljakker samt fleecejakker til mænd og damer fra You brands. Jakkerne er alle fremstillet af åndbare, slidstærke og lækre materialer, der gør jakkerne mere behagelige at have på til arbejde eller i fritiden. Her kan du se vores udvalg af You Brands jakker


Arbejdstøj - High Visibility

Ikke nok med at YouBrands producerer lækkert fritids- og sportstøj, de producerer ligeledes lækkert kvalitets arbejdstøj til billige priser. For at holde dig varm ved udendørs arbejde, er det vigtigt, at selv det inderste lag tøj er af høj kvalitet. Derfor kan du på jyf.dk finde et væld af You Brands undertrøjer, t-shirts og sweatshirts, som er yderst velegnet til arbejde. Til at sikre et vind- eller vandtæt ydre tilbyder vi lækre You Brands veste, vindjakker, fleecetrøjer og softshelljakker. Her vil du opleve et bredt udvalg af High Visibility tøj, der sikrer, at du bliver set i mørket. Se vores store udvalg af You Brands arbejdstøj her!Størrelsesguide til You Brands modeller

You Brands har rigtig mange forskellige modeller i sortimentet, og hvis du gerne vil prøve en ny model, kan det være rart at se en størrelsesguide først. Derfor kan du her se en størrelsesguide med nogle af de mest populære modeller - både kortærmede og langærmede t-shirts til mænd og kvinder.

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.