Tenson


Tenson designer tøj, der skal inspirere til en aktiv livsstil, og hvor det er lysten til eventyr, der driver værket! Det sætter store krav til tøjets egenskaber, da det skal passe på dig i selv de mest ekstreme klimaer. 

Siden Tenson blev skabt i 1951 har visionen været, at tøjet skulle testes i disse ekstreme klimaer. Derfor har outdoor tøj fra Tenson været med på eventyr på steder som Mount Everest, Grønlands indlandsis, Mount McKinley (også kaldet Denali), som skulle være det koldeste bjerg på Jorden og vundet OL guld til vinterol i 1972 med Sven-Åke Lundbäk. 

Tenson - Svensk outdoor brand for eventyrere

Tenson er et svensk outdoor brand, der blev startet af Paul Rydholm i 1951. Med en vision om at bringe mennesker tættere på naturen og inspirere til en mere aktiv livsstil, har Tenson skabt tøj, der kan modstå selv de mest ekstreme forhold.

Tenson er drevet af en eventyrlysten livsstil og mottoet "Back to nature". Brandet ønsker at fremme en livsstil i harmoni med naturen, hvor folk søger eventyr og oplevelser udendørs. Denne livsstil stiller store krav til tøjets egenskaber, så du er tryg og sikker under selv de mest krævende forhold. 

Avanceret teknologi i Tenson

Tenson i ekstreme miljøer

Siden grundlæggelsen i 1951 har Tenson været dedikeret til at udvikle tøj og udstyr, der kan modstå selv de mest ekstreme forhold. Gennem årtier er Tenson-produkter blevet testet i nogle af verdens mest krævende miljøer for at sikre, at de lever op til de højeste standarder for holdbarhed, funktionalitet og komfort.

Tenson har blandt andet være med i og på:

  • Mount Everest
  • Islands gletschere
  • Afrikas stammelandsbyer
  • Sveriges fjelde
  • Khumbu regionen i Nepal
  • Grønlands Indlandsis
  • Kootenay National Park i Rocky Mountains i British Columbia
  • Sydpolen
  • Mount McKinley (også kaldet Denali), som skulle være det koldeste bjerg på Jorden

Derudover har Tenson været med til at vinde OL guld til vinter OL med Sven-Åke Lundbäk i 1972, og været med det professionelle hundeslæde hold med Marsha and Bob Crockett og Lewis Leonardin i Alaska. 

Køb Tenson hos Jysk Firmatøj

Tenson er ikke kun funktionelt! Flere af deres produkter er gennem tiden blevet til ikoniske klassikere fordi de også formår at designe tøjet i en stil, som vinder indpas hos både professionelle og fritidseventyrer. 

Hos Jysk Firmatøj er vi stolt forhandler af Tenson outdoor wear. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. 

Og så ønsker vi dig rigtig god tur ud i det blå! 

Til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot