Stormtech


Hold dig varm og komfortabel med de lækre produkter fra Stormtech, der er designet til at holde dig varm selv i de koldeste områder og situationer! 

Canadisk kvalitet og komfort | Værdier og fokuspunkter | Overtøj | Særlige teknologier | Sportstøj | Tasker 

Stormtech – Canadisk kvalitet og komfort

Stormtech er et firma med hovedsæde i Canada, der har over 40 års erfaring med sportstøj og solidt outdoortøj, der skal kunne kolde dig varm og komfortabel i skiftende vejrforhold – selv de mest ekstreme forhold i nordlige Canada. Grundlæggeren Blake Annable var selv en entusiastisk atlet, der kendte alt til de problemer, man kan støde ind i, når det kommer til påklædningen, og allerede fra firmaets start var der stort fokus på at levere produkter i bedste kvalitet.  

Første skridt er produktets design, og her bliver der især taget udgangspunkt i naturen og de mange værdifulde lektioner, som regn, sne og sol har givet gennem tiden. Produkterne designes til at yde maksimal beskyttelse og give den mest behagelige oplevelse, så du kan nyde dine oplevelser bedst muligt.  

Ét af kendetegnene ved Stormtechs design er den klassiske og minimalistiske stil, hvor funktionalitet og komfort er i fokus, og hvor alle overflødige ting er skåret fra. Fra Stormtech får du tøj og tilbehør med alle de nødvendige funktioner, men hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med noget som helst. Alle detaljer har en indtænkt funktionalitet, så du får det bedste ud af dit nye produkt! Vigtigste værdier og fokuspunkter hos Stormtech.

Hos Stormtech har de en klar vision om at skabe det bedste tøj, der kan klæde dig på til eventyr og vilde oplevelser, men der er også flere andre punkter, som de lægger stor vægt på. Det er blandt andet: 

  • Produktkvalitet
  • Sikkerhed
  • Bæredygtig produktion
  • Socialt ansvar

Først og fremmest er produktet selvfølgelig i fokus. Produktet skal leve op til alle krav omkring sikkerhed og samtidig være så funktionelt som muligt. Der er dog også tænkt meget over at have bæredygtighed med i ligningen, for alle materialer stammer fra bæredygtige kilder, hvor der tages hensyn til både miljø og medarbejdere.  

Som en moderne og global virksomhed er de hos Stormtech også super bevidste om deres ansvar overfor medarbejdere og resten af samfundet. Derfor donerer de hvert år hvad der svarer til 1% af det samlede salg af udstyr til udsatte grupper – og især til unge, der inspireres til at søge nye oplevelser i naturen og samtidig finde en ny tro på sig selv.  Overtøj - kombiner Stormtech jakker & veste

Én af de vigtigste punkter for Stormtech er at arbejde på altid at skabe de bedste muligheder for vilde oplevelser og eventyr i naturen, og rigtig mange steder er det lig med varm og isolerende påklædning og overtøj.  

Med Stormtech overtøj og Stormtech jakker kan du altså optimere hele din oplevelse, fordi tøjet holder dig tør, varm og komfortabel og samtidig sikrer dig den bedste bevægelsesfrihed.  

Mand og kvinde går tur i naturen med Stormtech jakker

Stormtech har alt lige fra en tynd og let skaljakke til varme og isolerende parkajakker, så du fuldstændigt kan tilpasse din påklædning til det klima, du skal på eventyr i. 

Du kan kombinere Stormtechs produkter på kryds og tværs og på den måde sammensætte en lag-på-lag påklædning, der kan tilpasses pludselige vejrskift. Ved at kombinere fx en termovest med en skaljakke, kan skaljakken tages af og pakkes ned, hvis solen titter frem, og så er du samtidig godt isoleret omkring overkroppen.  Særlig teknologi

For at skabe de bedste produkter, har de hos Stormtech arbejdet innovativt mod at udvikle særlige teknikker og ny teknologi, der giver de mest optimale produkter.  

H2Xtreme er Stormtechs bud på varme og isolerende produkter, der skal give dig den ultimative beskyttelse mod vejr og vind. Samtidig giver H2Xtreme kroppen god mulighed for at ånde - så fugt transporteres væk fra kroppen og regn holdes ude. 

H2XDry er den teknologi, der holder dig tør og komfortabel, selv ved hård fysisk aktivitet. Fugt transporteres effektivt væk, så din core altid er tør og reguleret. 

FetherFree thermal shell er det ultra lette og effektive isolering, der holder dig varm uden at pakke dig ind i et væld af tykke lag tøj. Materialet kan pakkes sammen til næsten ingenting, og så giver det dig samtidig maksimal isolering i selv de koldeste omgivelser. 

DWR yderskal er en slidstærk vandbeskyttende skal, der bruges til skaljakker og andre jakker, der skal være vandtætte. Med DWR holdes regn og sne ude, så materialet ikke bliver tungt og fugtigt. 

UVX er UPF produkter, der giver beskyttelse mod solens skarpe stråler, og som samtidig holder dig behageligt afkølet i varmen.  

HD Heavy Duty fra Stormtech er de produkter, der virkelig bare holder, når vejret og omgivelserne er ekstreme. Du kan udsætte dette tøj for stort set alle former for slid, og det vil holde dig både beskyttet og komfortabel.  


Stormtech sportstøj

Foruden det varme og beskyttende lag overtøj, kan du fra Stormtech vælge blandt et stort udvalg af sportstrøjer og jakker, som er gode til fysisk aktivitet. Sportstøjet er designet til at være så slidstærkt, svedtransporterende og komfortabelt som muligt, så du kan optimere din præstation. Vælg fx en klassisk polo og matchende Stormtech kasket til din næste golftur, så du kan bevare din fulde bevægelsesfrihed og samtidig være godt beskyttet mod solen på fairway’en. 

De lette jakker fra Stormtech som fx Stormtech Nautilus skaljakke er også perfekt som løbejakke på de lidt koldere dage, hvor du har brug for beskyttelse mod vind og regn. Stormtech skaljakken er nemlig super åndbar og let, så den ikke giver ekstra modstand.  


Stormtech tasker til hverdag og tur

Når du begiver dig ud på eventyr, er det selvfølgelig nødvendigt med en solid taske, som du kan opbevare dit ekstra grej, udstyr og tøj i. Derfor kan du fra Stormtech få flere typer tasker, som kan rumme alt fra 20 til 45 L. 

De helt store duffelbags fra Stormtech på 45 L er perfekte, hvis du skal have et par overnatninger et sted, eller hvis du fx arbejder offshore med fiskeri eller på boreplatform. Disse tasker har to store stropper, så de både kan fungere som duffelbag og som rygsæk for ekstra nem transport! 

De mindre rygsække passer bedre til éndagsture, hvor du har brug for at opbevare vand, frokost og evt skiftetøj, hvis du skulle løbe ind i en regnbyge eller andet dårligt vejr. Derudover er flere af rygsækkene perfekte at bruge til og fra skole, uddannelse og arbejde, hvis du har brug for et sted at have din computer, bøger og madpakke. Rygsækkene har nemlig smarte og minimalistiske designs, der er super moderne.  Køb Stormtech overtøj, sportstøj og tasker hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj har vi samlet et bredt udvalg af de lækre og stærke produkter fra Stormtech, så du kan blive godt klædt på til dine næste eventyr – om det er i naturen i ekstreme vejrforhold eller på banen i din favoritsport.  

Vi leverer lynhurtigt til din adresse, og så har du desuden god mulighed for at få lavet logotryk eller broderi, hvis du fx køber sportstøj eller sportstasker til hele klubben. På den måde kan I vise jeres farver og styrke fællesskabsfølelsen! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.