Sanita Workwear

Sanita clogs workwear sikkerhedssko


Nyd vores store udvalg af Sanita sikkerhedssko, sikkerhedssandaler, clogs, arbejdssko, gummistøvler og ikke mindst træsko. Du vil opleve et stort udvalg af træsko med og uden hælkap, samt træsko med og uden sikkerhed. Du vil derudover også finde det perfekt fodtøj til hvid sektor, pleje og omsorg, landbruget, byggeri samt produktion og service. 

Bagom Sanita | Sanitas fokusområder og kerneværdier | Sanita hos jyf.dk - fodtøj til din branche | Sanita træsko

Bagom Sanita - At skabe en klassiker

Lige siden man i 1907 begyndte at udvikle og producere de første træsko, har Sanita forsøgt at skabe de mest komfortable og fleksible træsko på markedet. Sanitas træsko er gennem årene blevet ekstremt populære, og i dag har de distribution i over 50 lande rundt omkring i hele verden. Da Sanita så, hvilken fantastisk evne de havde til at skabe slidstærkt og komfortabelt fodtøj, begyndte de ligeledes at udvikle og producere andre former for fodtøj bl.a. gummistøvler, sikkerhedssko og clogs.

I mere end 110 år har Sanita produceret fodtøj med stor respekt for håndværk. I dag producerer Sanita fodtøj med og uden sikkerhed til alle de professionelle, der hver dag har brug for slidstærke, komfortable sko af høj kvalitet. Det gælder både i sundhedssektoren, i plejesektoren, i landbruget, industrien, restaurationsbranchen og ved byggeri.


Sanitas kerneværdier og fokusområder

Produktudvikling
Sanita er meget stolte af at kunne sige, at alt deres fodtøj er designet her i Danmark. Med den danske grundighed og kvalitet kan du regne med sikre og slidstærke produkter.  

Trends og innovation  
Sanita mener ikke kun, at sikkerhedssko skal være praktiske, de skal ligeledes være smarte og moderne. Derfor sørger Sanitas fashion afdeling hele tiden for, at Sanitas nyeste designs følger med tiden trends. Sanita leverer nye kollektioner til butikkerne mindst to gange om året, hvilket sikrer, at de hele tiden er med på den nyeste trend.    

Erfarne eksperter  
Mange af Sanitas medarbejdere har arbejdet for Sanita i mange år. Trods det er medarbejderne altid med helt fremme på tidens mest moderne styles og trends.  Sanita hos jyf.dk - fodtøj til din branche

Her hos Jysk Firmatøj kan du finde et stort udvalg af Sanita Footwear a/s fodtøj til billige priser, og nogle gange også Sanita sko på tilbud. Du vil ligeledes finde mange Sanita sko med høj komfort hos jyf.dk Alt efter hvilket erhverv du mangler fodtøj til, er der brug for forskellige teknologier eller funktioner. Derfor kan du neden under læse lidt mere om hvilke af vores Sanitas sko, du skal bruge til netop dit erhverv.


Håndværk og industri

Sanitas sko til håndværk og industri giver dig en fantastisk sikkerhed og slidstyrke. Til disse erhverv kræves det af skoene, at de kan holde til lidt af hvert og holde til det hårde miljø. For at sikre ekstra slidstyrke, er overdelene på disse sko fremstillet af fleksibelt full grain læder med Sanitas egen ultra-s hydrofobiske coating. Overdelen er yderst åndbar og vandtæt.


Landbrug

Ved et erhverv som landbruget er det særligt vigtigt, at dit fodtøj både kan tåle vand, snavs og slid. Derfor kan du her finde fodtøj designet til landbruget. Alle skoene i denne linje er designet med en PU og nitrilsål, som både gør skoen skridsikker samt resistent overfor syre og benzin. Derudover vil du ligeledes finde modeller med både tåkappe og sømværn, for at øge din sikkerhed. Her vil du bl.a. finde populære Sanita træsko og Sanita gummistøvler, så du har fodtøj til forskellige vejrforhold.

Derudover er din sikkerhed særligt vigtig i disse risikable erhverv. Derfor har disse Sanita modeller både tåkappe og sømværn. Begge dele er fremstillet af det yderst slidstærke fibermateriale, der samtidigt ikke leder hverken kulde eller varme.


Fødevare og produktion

Den meget populære San Duty Sanita træsko er en yderst komfortabel træsko, der med sin skridhæmmende ydersål gør den særligt velegnet til fødevare- og produktionsbranchen. Træskoens ydersål er fremstillet af PU med Grip Tech, hvilket giver dig en fantastisk sikkerhed i risikofyldte områder. En sådan sål er absolut uundværlig, hvis du arbejder i et køkken eller med fødevarefremstilling. Udover uovertruffen sikkerhed, byder denne træsko ligeledes på fantastisk komfort i form af dens fleksible og bløde indlægssål. Overdelen er fremstillet af Permair Protector læder, som er resistent overfor kemikalier, vand og blod.


Pleje og service

Sanita har udviklet en serie af træsko til pleje og servicesektoren. Her er det yderst vigtigt at skoene er komfortable og funktionelle, da arbejdsdagen er lang. Udover komfort og sikkerhed, er designet også vigtigt. Derfor vil du her på jyf.dk finde et stort udvalg af disse Sanita Flex træsko i mange forskellige designs og mønstre. På den måde kan du altid finde den stil, der passer dig! Vi tilbyder Sanita træsko til herrer samt til damer.


Gastro og service

Sanita har udviklet en serie kaldet “Edge”, som består af arbejdssko til gastro- og servicebranchen. I disse brancher er det særligt vigtigt med komfortabelt, sikkert og funktionelt fodtøj. Skoene fra Edge serien er designet med en uovertruffen komfort og åndbarhed, så du kan have skoene på i mange timer uden af få ondt, og uden at dine fødder bliver fugtige og våde. Skoene er ligeledes skridsikre, så du ikke risikerer at skride på det glatte gulv med vand eller olie på overfladen.

Til gastro- og servicebranchen vil du ligeledes finde Sanita sikkerhedstræsko, hvide og sorte træsko samt Sanita træsko med hælkap og uden hælkap. En cap træsko er særligt vigtigt, hvis du skal være sikker på, at træskoen bliver på foden under aktivitet. Udover de traditionelle træsko tilbyder Sanita workwear ligeledes de meget populære og komfortable clogs sko. Sanita clogs fås i mange farver og mønstre til alles smag.

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot