Reebok


Skal dine sikkerhedssko også være lette og smarte samtidig med, at de er slidstærke og med de rette sikkerhedsgodkendelser? Så er sikkerhedsskoene fra Reebok helt perfekte til dig. Se vores udvalg af Reebok sko herunder og tilpas dem med en lækker og masserende memory tech indlægssål! 

Lette sikkerhedssko | Sikkerhedssko til dame | Reebok classic sneakers sikkerhedssko | Indlægssål 

Lette sikkerhedssko fra Reebok Work shoes

Noget af det værste ved sikkerhedssko er deres nedtyngende kraft. Ofte er sikkerhedssko tunge og hårde at gå rundt i en hel lang dag på arbejdet - og det kan let tage motivationen fra den arbejdende. Men det er ikke tilfældet med sikkerhedsskoene fra Reebok. Her er der særligt stort fokus på at gøre skoene lette, så du får lette og smart sikkerhedssko. Reebok Excel S1P letvægts sikkerhedssko er med en særdeles lækker memory foam sål, der giver dig den bedste stødabsorbering, du kan forestille dig. Med skoene kan du vende glad og tilpas hjem efter en lang arbejdsdag, der ikke var helt så udmattende, som den plejer at være.  


Lette og smarte sikkerhedssko til dame fra Reebok

Flere og flere kvinder kommer ind på det hårde arbejdsmarked, hvor kravene til sikkerheden bliver højere og højere. Derfor har Reebok lavet en damemodel af deres super smarte og lette sikkerhedssko med memory foam sål, så alle kan nyde godt af deres sikkerhedsfodtøj. Den største forskel på en Reebok sko til en herre og en sko til en dame er udvalget af størrelser. Reebok sørger altid for, at det næsten er garanteret, at du fra alle modeller kan finde den størrelse, du bruger.  


Reebok classic sneackers sikkerhedssko

Elsker du også bare at gå rundt i sneakers til hverdag, men er nødt til at have sikkerhedssko på på arbejdet? Men hvad nu hvis du nu kan få et par sikkerhedssko, der både føles som og fuldstændig ligner et par helt almindelige classic sneakers fra Reebok? Prøv et par sikkerhedssko, der virkelig ligner et helt almindeligt par sneakers som denne smarte Reebok Fusion Athletic sikkerhedssko. Sikkerhedsskoene er vildt smarte og har et sporty look samtidig med, at de er godkendt EN ISO 20345 S3 SRC ESD.  

reebok sikkerhedssko

Reebok Memory Tech indlægssål

Trætte fødder efter en lang dag er ikke særlig rart. Særdeles ikke, når man også har andre ting, der skal gøre og passes, når man kommer hjem. Med en lækker og masserende Reebok memory tech indlægssål kan du mindske trætheden og føle dig klar til resten af dine pligter og gøremål helt hen til aften. På denne måde holder du energiniveauet oppe hele vejen gennem dagen og minimerer de ømme og trætte muskler i dine fødder. Sålen er ESD-godkendt, så derfor kan du let anvende den sammen med dine sikkerhedssko. Desuden kan du maskinvaske dine Memory Tech indlægssåler, så du har mulighed for at fjerne lugt efter behov.  

memory tech reebok indlægssål

Køb Reebok sikkerhedssko hos Jysk Firmatøj

Fra Reebok får du nogle af de bedste sikkerhedssko, du kan finde, så derfor er det næsten 100% sikkert, at du vil vende tilbage, når det første par slider op. Opret dig derfor som bonuskunde og spar penge næste gang, du handler. Du kan oprette dig her! 

Det kan nogle gange godt være svært at finde ud af, hvilke sikkerhedssko og godkendelser, der passer bedst til dit erhverv. Derfor er vi altid klar på at hjælpe dig, når du skal tage valget om, hvilke sikkerhedssko, du bør skaffe. Du kan kontakte og få rådgivning fra vores dygtige personale her!  

gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.