Huer & Caps

Her finder du en helt masse smarte caps og huer fra vores kendte mærker som ID Identity, Cutter & Buck og Carhartt samt mange flere. Der er både huer og caps, der er perfekte til privatbrug, mens der også er mange muligheder for simpel hovedbeklædning - perfekt til logotryk.  

Uendelige muligheder | Beskyt dine øjne | Carhartt cap | Hold varmen | Til kvinder | Logotryk 

Utallige valgmuligheder af huer og caps til mænd og damer

Gå ikke glip af det kæmpe store udvalg af huer i forskellige farver og designs. Hos Jysk Firmatøj har vi samlet nogle af de mest populære caps, huer og kasketter til både mænd og damer. Du kan blandt andet finde en smart Yankee Baseball cap, huer til damer og mænd og endda trendy og moderne caps og kasketter med logo. Med smarte farver bliver det ikke kedeligt. Nogle huer kan du få i forskellige størrelser, men de fleste har enten elastiske eller justerbar pasform, så du selv kan tilpasse, hvordan din hue eller cap skal sidde.  


Beskyt dine øjne med en cap

Vi kender jo alle sammen godt det danske vejr, og ved, hvordan solen pludselig kan overraske ved at dukke uventet op på besøg. Til sport og golf eller bare på en normal dag i haven kan det være rart at være forberedt på netop dette ved at have en smart cap eller en ny kasket med sig, der kan tage det værste af solen, så den ikke blænder dig, når du er i gang med din sport eller aktivitet. På golfbanen kan du også blive overrasket over solen, der kan være skarp at få i øjnene. Det er derfor en fordel altid at have en kasket eller sommerhat med sig på golfbanen eller i haven – og så ser det jo også oven i købet smart ud samtidig. Fra Cutter & Buck har vi her på siden en vildt smart kasket med logo, der er helt perfekt på golfbanen. Med en cap fra Cutter & Buck kan du skærme fra solen, undgå at blive distraheret i dit spil og samtidig se trendy og moderne ud imens.  


Carharrt cap og kasket

Carharrt kasket cap

Den helt klart mest populære hat er den smarte Carharrt cap, som har et moderne og påsyet logo. Særligt ved denne kasket fra Carharrt er dens rustikke og maskuline udtryk, der giver dig en unik cap, som kan bruges både på arbejde, til sport og i fritiden. 

Kasketten er udstyret med et behageligt svedbånd, der transporterer fugten væk fra din hovedbund. På den måde undgår du den trælse og ubehagelige følelse af en fugtig og alt for varm cap. Kasketten er endda også lavet af slidstærke materialer, så du kan forvente, at den holder i en lang periode. 

Hold varmen om ørerne med en strikhue eller beanie

Det sker jo også rigtig ofte, at vi i Danmark kommer til at fryse en del om ørerne, da vejret ofte er meget til den kølige side. Det kan vi heldigvis løse med en lækker strikket hue eller beanie. Fra kendte mærker finder du fede huer og strikhuer til både vinter, efterår og forår. Om du står og mangler en varm og ulden hue eller en lettere og tidløs strikhue, så er det med garanti, at du kan finde den lige her på siden.  


Feminine huer til damer

hue dame strikhue til kvinder deerhunter

De fleste kasketter er unisex-modeller, så du får en smart kasket til kvinder og mænd på samme tid. Det samme gælder med de smarte og simple unisex huer, der både kan bruges af mænd og damer. Nogle strikhuer fås også i specifikke modeller til kvinder. Dette er for eksempel denne vildt flotte strikhue med pels kvast eller denne feminine strikhue med kvast

En pjusket kvast på din strikhue giver dig et ekstra feminint og nuttet udtryk. Med disse strikhuer til damer får du smarte huer, du kan bruge hvor som helst og til hvad som helst – som accessory til din vinterjakke, på skituren, gåturen eller noget helt fjerde.  


Køb kasketter med logo hos Jysk Firmatøj

Leder du efter en vildt smart kasket eller cap, du kan have på i skole, på arbejde, til sport eller i fritiden? Så kan du her på siden finde den populære Carharrt cap og Under Armour cap med pænt logo, der viser den gode kvalitet og giver kasketter et smart udtryk med deres velkendte logoer.  

Desuden kan du også få simple og billige kasketter, caps og beanies, hvor du selv kan få dit logotryk på. Disse kasketter fås med mange valgmuligheder, når det gælder farver. Kasketterne er samme størrelse og justerbare, så du ikke skal tænke på at bestille dem i forskellige størrelser, hvis du skal have mange til dit sportshold eller din giveaway-kampagne. Når du vælger at få dit eget logotryk på en simpel kasket eller hue uden kendte mærkers logoer, så undgår du, at fokusset bliver taget fra dit logo.  

Hos Jysk Firmatøj kan du bestille billige kasketter med eget logo, hvor du har mulighed for selv at designe et logotryk eller broderi dertil. På den måde kan du også få kasketter med navn eller sportsforeningens logo eller navn. En helt perfekt cap, der egner sig til sportsholdet eller kampagner er denne ID Twill cap med mulighed for logo. Du kan læse mere og kontakte os om logotryk lige her! 

til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.