Rygsække

Her finder du rygsække til når du skal have dine ejendele med på farten. Der er både store og små rygsække fra mærker som YOU Brands, Momenti, Carhartt og Stormtech. Der er et bredt udvalg af rygsække, der kan bruges til alt lige fra skolebrug til lange vandreture.  

Rygsække i sikkerhedsfarver | Anvend rygsækken på ture, i skole eller på arbejde | Rygsæk til vandreturen 

Rygsække i sikkerhedsfarver

Mand bærer K2 rygsæk i blå

Vær stensikker på at blive set i trafikken med en rygsæk i sikkerhedsfarver som eksempelvis safety gul, grøn eller orange. I mørket kan det være svært at se gående eller cyklister, så vælg en rygsæk i en sikkerhedsfarve til dig selv eller dit barn og gør bilisterne opmærksomme på jer i trafikken.

Udover de sikkerhedsmæssige grunde til at vælge de lysende farver, er disse tasker også gode til dig, som elsker fest og farver og synes, at en grå taske godt kan blive lidt for kedelig i længden. Så er du træt af de kedelige tasker, så pift dem op med eksempelvis den magentafarvede YOU K2 rygsæk!

Anvend rygsækken på ture, i skole eller på arbejde

Langt de fleste af rygsækkene her på siden kan anvendes til skolebrug eller til arbejde, men mange er også gode til vandreture eller til anvendelse som håndtaske til flyveturen. Størstedelen af rygsækkene støtter ryggen og har justerbare stropper, der giver dig mulighed for at tilpasse tasken lige til dit behov. Der findes tasker i flere farver og størrelser, der passer til både mænd, kvinder og børn.  

Skoletasker


Enhver pige og dreng har brug for den helt perfekte skoletaske, hvor der er plads til alle deres bøger og evt. en bærbar computer, men det skal ikke gå ud over komforten. Hertil er Momenti CITY rygsækkene et perfekt eksempel på lige det, man har behov for, da der er en separat PC-lomme og god plads til bøger og madpakken samt de mindre ejendele. Taskerne har et meget simpelt og ungdommeligt udseende, som passer til både små og store. De har justerbare stropper og polstret ryg, så du undgår en ubehagelig oplevelse med at have den på ryggen. Momenti CITY rygsækken er ikke kun egnet til børn, men er også god til både en dame og en herre, der ønsker en praktisk og simpel hverdagstaske.  


Tag rygsækken med til sport

De små Momenti HYDRATION rygsække er på omkring 7 L, hvilket gør dem meget praktiske at have med, hvis du skal dyrke sport eller cykle en lang tur. Taskerne er perfekte til eksempelvis en snack og nogle drikkevarer. Denne model fås i både en LIME farve med sorte detaljer og sort med hhv. blå, røde eller grå detaljer. Med denne model er det muligt at få rygsækken til at sidde tæt ind til kroppen, så den både kan anvendes til hverdagsbrug og ved høj aktivitet uden, at indholdet vælter rundt og forsinker dig i din aktivitet.  


Rygsæk til vandreturen

Rygsækken er uundværlig på vandreturen, hvis man skal være afsted i længere tid. Her ved vi alle, hvor vigtigt det er, at man har den helt perfekte taske på ryggen, der hverken er for tung eller for lille. Her på siden kan du finde små tasker til ned omkring de 7 L, men også større tasker, der kan rumme helt op til 40 L, hvis du skal på en længere tur. Dette er eksempelvis Momenti KAUKASUS rygsæk, der er helt perfekt til en længere vandretur, hvor du skal have masser af oppakning med. Størstedelen af rygsækkene er lavet med støttepuder på stropperne eller i ryggen, der er der for at gøre vandreturen mere behagelig for dig.  


Køb din rygsæk hos Jysk Firmatøj

Du kan finde lige den rygsæk, der passer bedst til dit behov hos Jysk Firmatøj. Vi har et bredt udvalg af modeller i forskellige farver, der passer til alle og enhver, om du så mangler en taske til turen eller i hverdagen.

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige rygsæk til dig, er vores dygtige personale altid klar til at komme med gode råd eller svare på spørgsmål. Du kan møde personalet her!   

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.