Køletasker

Køletasker til at opbevare mad og drikkevarer når du er på farten eller på tur - Vælg mellem store og små køletasker samt køletasker som rygsække! 

Hold din mad og drikke kold med en køletaske | Køletaske til picnic | Mini køletaske | Køletaske som rygsæk 

Hold din mad og drikke kold med en køletaske

En køletaske er det perfekte valg, hver gang du bevæger dig ud på tur eller blot gerne vil nyde din frokost udendørs, hvor du ikke har adgang til et køleskab. Mad skal gerne holdes køligt når du opbevarer det, for ellers bliver holdbarheden forkortet voldsomt, og udenfor køleskabet kan dette være en udfordring. Med en køletaske kan mad og drikkevarer, der kommer fra køleskabet, holde sig kolde gennem rigtigt lang tid, fordi køletasken er effektivt isoleret. En køletaske kan ikke køle ting ned, der i forvejen har stuetemperatur, men den gode funktion ligger i, at omgivelserne ikke kommer til at varme maden op, når du tager dem ud af køleskabet.  

Der er mange forskellige situationer, hvor en køletaske er rar at have, og hvor kølefunktionen virkelig kommer til sin ret. Det er fx: 

  • Køletaske til madpakke
  • Køletaske til bil
  • Køletaske til bådturen
  • Køletaske til børnenes mad
  • Køletaske til medicin


Brug en køletaske til din picnic

En klassisk madkurv er normalt en uundværlig del af picnic-oplevelsen, og det skaber da også en helt særlig stemning at ankomme med en kurv og pakke lækre sager ud. Hvis du gerne vil have muligheden for samtidig at holde din mad og drikkevarer kolde, kan du vælge en picnickurv som Queen Anne køletasken, der er en sammenklappelig kurv, der har virkelig stor kapacitet. I kurven kan du nemlig opbevare ca. 30 L, hvilket er nok plads til at pakke mad og lækkerier til hele familien. Når du har tømt kurven kan den let foldes sammen, så den ikke fylder særligt meget, og du undgår på den måde at skulle gøre plads til endnu en stor taske derhjemme. 

Denne køletaske kurv kan selvfølgelig også sagtens bruges til indkøb, hvor du har brug for at opbevare en hel masse indkøbsvarer. Her er kølefunktionen ikke nødvendig, men den er dejlig at have, da dine kølevarer bedre kan holde sig kolde i løbet af transporttiden mellem supermarkedet og dit hjem. Mini køletaske eller en lille køletaske

Du kan også få en lidt mindre køletaske, der kan bruges til at opbevare din frokost eller madpakke. Dette er fx Lord Nelson køletaske, da har en justerbar skulderrem og et stort hovedrum. I hovedrummet er der plads til al din mad såvel som en vandflaske, så du kan holde din mad og drikke dejligt afkølet hele dagen. Denne mindre køletaske har stadig stor kapacitet – faktisk hele 14 L, men sammenlignet med de andre køletasker her på siden, er den mere velegnet, hvis du fx kun skal opbevare din egen mad.  

Der er flere fordele ved at vælge en mindre køletaske - fx er den hurtigere at rengøre og lettere at bære rundt på, hvis du alligevel ikke har brug for særligt meget plads til opbevaring.  Orrefors køletaske som rygsæk

Køletasker bæres oftest som en klassisk taske med bærehåndtag, men hvis du skal på en længere tur eller gerne vil have dine hænder fri, kan det være en god idé med en køletaske i form af en rygsæk.  

Orrefors har kombineret den praktiske funktion fra en køletaske med en behagelig rygsæk til outdoor, jagt og vandring. Rygsækken er perfekt til både fisketure og jagtture, hvor du har brug for at have frokosten med, eller hvis du blot skal på en tur ud i naturen. 

Rygsækken har justerbare og bløde stropper med polstring, som sidder behageligt over skuldrene, så du uden problemer kan læsse køletasken godt op. Tasken er indrettet med et stort hovedrum og flere små opbevaringslommer, så du kan organisere dine ting og mad effektivt – fx kan du holde bestik, servietter og mad adskilt så længe du vandrer med tasken. Samtidig er rygsækken fra Orrefors Hunting designet i et moderne og enkelt design i flotte afdæmpede farver, så du også kan bruge rygsækken i mange andre sammenhænge.  
Køb din køletaske hos Jysk Firmatøj

Her på siden har vi samlet et udvalg af forskellige køletasker, som du kan bruge alt efter dine behov. Køletaskerne kan bruges både til picnicturen med familie, til at opbevare mad på en lang køretur eller på vandreturen i skoven – det er kun din fantasi, der sætter grænser! 

Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning i dit valg af termotaske, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe! Du kan komme i kontakt med personalet her

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.