Momenti


Kast blikket over det store udvalg af produkter fra Momenti, der er perfekte til fritid, sport, hverdag, julegaver og firmagaver!  

Bolig, sport & tasker | Momenti tasker | Momenti udstyr til sport | Beskyt dig mod regnen 

Særlige produkter til boligen, sport & et stort udvalg af tasker

Fra Momenti finder du et bredt udvalg af forskellige produkter, der falder ind under mange forskellige kategorier, og som kan bruges i mange sammenhænge. Produkterne kan du bruge privat, eller du kan bestille et større parti, hvis du fx handler på vegne af en virksomhed. Vi har hos Jysk Firmatøj god erfaring med at lave logotryk og broderi, og i vores store trykkeri arbejder dygtigt personale med at lave skræddersyede løsninger. Du kan derfor få trykt på stort set alle varer i webshoppen og skabe en fælles og ensartet profil til dine medarbejdere eller kolleger. Det er selvfølgelig også muligt at lave logotryk til sportshold og klubber, hvis I fx gerne vil have trykt klubbens eller en sponsors logo! 


Momenti tasker

Fra Momenti kan du blandt andet vælge mellem et stort udvalg af tasker i forskellige størrelser, modeller og farver. Fælles for alle taskerne er, at de er fremstillet i slidstærke materialer og med stort fokus på smart og behageligt design, så du både får en fin tilføjelse til dit outfit og en praktisk taske til opbevaring, som du kan tage med dig på farten. 


Muleposer & indkøbsnet

Momenti vil gerne være med til at gøre din indkøbstur lettere, samtidig med at vi i fællesskab gør noget godt for miljøet. Derfor kan du fra Momenti få forskellige genanvendelige indkøbsnet med hank, som erstatter engangs-plastikposer. Disse net er fremstillet i stærkt polyester og fås med både en kort og en lang hank, så du kan vælge det net, der bedst passer til dine behov og ønsker. Nettet med kort hank er velegnet til at bære i hånden, når du handler ind, hvorimod nettet med lang hank er perfekt til at tage over skulderen.  

Det sorte Handy shoppingnet fra Momenti vejer næsten ingenting, og så kan det pakkes ned i en lille pose, som du kan opbevare nettet i, når du ikke bruger det. Det tynde og lette materiale er dog stadig super slidstærkt, så du uden problemer kan bære tunge varer hjem. 


Rygsække

Momenti vandrerygsæk til vandreture

En rygsæk er den perfekte taske til dig der studerer eller arbejder i byen, og som ofte tager cyklen eller gåben som transport. En rygsæk sidder nemlig altid godt fast på ryggen og kan rumme alt det nødvendige - både bøger, computer og frokosten! Momenti har flere smarte rygsække i moderne design og afdæmpede farver, hvor der samtidig er tænkt over komfort og funktionalitet.  

Til løb og andre sportsgrene kan du få en rygsæk fra Momenti, der er perfekt til at opbevare vand, energisnacks og andre nødvendige ting, mens du motionerer. En rygsæk til sport skal kunne spændes helt til, så den ikke bumper rundt og irriterer ved fysisk aktivitet, og løberygsækken fra Momenti har både justerbare rygpaneler og skulderstropper.  

Hvis du skal på en lidt længere tur, hvor du har brug for god opbevaringsplads, kan du vælge en stor vandrerygsæk eller turrygsæk. Denne rygsæk kan rumme hele 40 liter, og den er perfekt til vandreturen eller backpackerrejsen, hvis du er fan af at rejse let. Den rummelige rygsæk har god polstring omkring stropperne samt mange justerbare elementer, så du kan indstille rygsækken til at passe dig perfekt.  


Sportstasker & duffelbags

Momenti har også store rummelige sportstasker og duffelbags blandt sortimentet, som kan bruges på vej til træning eller til en weekendtur, hvor du har de mest nødvendige ting med. Taskerne har forskellige store og små rum samt stærke lynlåse, og så fås de i størrelser fra 35 L til 90 L. 


Små tasker

Fra Momenti kan du også finde et udvalg af andre små tasker med forskellige formål - blandt andet computertasker, dokumentmapper, mavebælter/bæltetasker, toilettasker og skuldertasker. Du kan altså finde lige præcis den taske, der passer til dine behov og samtidig være sikker på at kvaliteten fra Momenti altid er i top! 


Momenti udstyr til sport

Hos Momenti er de vilde med sport og fysiske aktiviteter - både indendørs og udendørs, og derfor finder du her på siden flere produkter, som du kan få glæde af, når du dyrker motion. 

Det er alt fra lette og smarte vandflasker i klare farver til sportshåndklæder i microfiber. Vandflaskerne kan holde dit vand kold og forfriskende, så du kan slukke tørsten efter din aktivitet. Samtidig er de 100% tætte, så du uden bekymring kan lade vandflasken trille rundt i tasken sammen med dit skiftetøj. Du kan vælge mellem flere smarte designs og almindelige vandflasker og termoflasker.  


Beskyt dig mod regnen med Momenti produkter

I Danmark regner det i gennemsnit næsten halvdelen af årets dage, og det er derfor ofte nødvendigt at være forberedt på en regnbyge, når du begiver dig udenfor. Med én af de klassiske og stilrene paraplyer fra Momenti kan du holde dig ude af regnen og undgå at blive våd, selvom du bliver overrasket af regnvejret. 

En anden løsning er en regnponcho eller et regnslag, som kan foldes sammen til næsten ingenting, og som er lynhurtigt at hive frem fra tasken i tilfælde af regn.  


Køb tasker, tilbehør og gaver fra Momenti hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj har vi samlet et udvalg af de lækre produkter fra Momenti, og det er især produkter, der er perfekte som firmagaver eller julegaver! Hos Jyf.dk kan du og din virksomhed få jeres egen personlige løsning med en dedikeret webshop eller pointshop, hvor medarbejderne selv kan vælge sine gaver blandt et udvalg af produkter. Du kan læse meget mere om vores skræddersyede løsninger til virksomheder her

Det er selvfølgelig også let og enkelt at bestille som privatperson – vi har lynhurtig levering og 30 dages fri retur, hvis du ombestemmer dig! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.