James & Nicholson


Se adskillelige produkter fra James & Nicholson herunder og opdag farvestrålende hverdagstøj, arbejdstøj og sportstøj til alle og enhver! 

Til alle | Arbejdstøj | Dagligdagen | Jakker | Tag James & Nicholson på til sport 

Tøj fra James og Nicholson til alle

Alle produkter fra James og Nicholson er af førsteklasses kvalitet og altid til rimelige priser, der kan imødekomme enhver kundes budget. J&N går meget op i, at deres produkter kan findes i alle farver og størrelser, så der er et produkt, der passer lige specifikt til dig. Derfor er der lavet damemodeller af næsten hvert stykke tøj, så du kan få de smarte produkter uanset, hvilket køn du er. Særligt ved pasformen til kvinder er snittet. Oftest er trøjerne smallere i taljen og skuldrene, mens bukserne er en smule bredere omkring hoften. Disse forhold sørger James & Nicholson altid for er i orden, for de vil nemlig ikke gå på kompromis med noget. Og da slet ikke dine behov og krav til dit tøj! 


Arbejdstøj til overkommelige priser

Mand bærer hvid skjorte fra James og Nicholson

Du kan finde billigt arbejdstøj fra James og Nicholson til mere stillesiddende arbejde her hos os. Der er blandt andet skjorter til både en dame og herre. Hvis du eksempelvis arbejder på kontoret hver dag, kan det være rart at have nogle skjorter i forskellige farver, så hverdagen ikke bliver for kedelig. 

Hvis det skulle blive varmt udenfor, er der skjorter uden ærmer præcis til dig og i dine yndlingsfarver. Hvis det derimod skulle blive koldt, kan du tage en Slipover udover din skjorte og gøre dig ekstra bekvemmelig og godt tilpas. 

Skal du bruge skjorter til dine medarbejdere? Så har I nemlig mulighed for at være pæne og ensartede på kontoret med skjorter fra J&N. Ensartethed skaber en mere professionel profil – og så har du også altid mulighed for logotryk og brodering hos Jysk Firmatøj, så I kan tage på konferencer og se moderigtige ud imens.  


Gå med J&N i dagligdagen

Tag din yndlingsstriktrøje eller -skjorte fra J&N på hver eneste dag og nyd muligheden for at skifte mellem de mange farver, vi tilbyder. Med en slipover alene eller ud over en skjorte kan du personliggøre dit outfit endnu mere og give dig selv utallige muligheder for farvekombinationer. Dyk ned i de mange muligheder af tøjet fra James & Nicholson og bevæg dig ud i hverdagen med lige det outfit i de farver, du bedst kan lide! 


Jakker fra J&N

Mand bærer blå vest fra James og Nicholson

Står du lige og mangler en jakke, men er du træt af, at de altid kun kan fås i de mest basale farver? Så har J&N helt sikkert løsningen på dit problem. J&N tilbyder jakker i form af blandt andet softshell eller windbreakers i mange farver, til når du ikke vil have en tyk jakke på, men alligevel bevæger dig ud i regn og vind. Du kan endda finde vatterede veste fra James og Nicholson, som også findes i skrigende farver som pink og grøn, så du lettere kan blive set i trafikken, hvis du er ude at gå eller løbe en tur. 

En vest er et rigtig godt valg, hvis du skal holde varmen men ikke vil svede for meget under din intensive aktivitet. Den gør det også muligt for dig at beklæde dig i flere lag og bruge jakken eller vesten som ekstralag, hvor en vest er god til at skabe mere bevægelsesfrihed. Så undersøg de mange farvemuligheder og sæt dit nye outfit sammen. Kun fantasien sætter grænser!  


Tag James & Nicholson på til sport

Det er ikke kun arbjeds- og hverdagstøj, du kan finde fra James & Nicholson. Nej, der er endda også et kæmpe udvalg af sportstøj til både høj og lav intensitet. Her på siden finder du træningsbukser og løbejakker i fleece og softshell, du kan bruge til den hårde træning. Er du mere til outdoor aktivitet og vandreture, kan du også finde trekking bukser og trekking shorts, der er helt ideelle til sport med mindre intensitet involveret. Derudover er der også mulighed for træningsdragter i flere farver, hvor du har mulighed for logotryk og brodering af eksempelvis dit træningsholds logo eller slogan.  Få J&N i alle farver og størrelser

Gå på jagt i Jysk Firmatøjs kæmpe sortiment af James og Nicholson og oplev adskillelige størrelser og farvestrålende valgmuligheder. Hos os er der altid mulighed for logotryk og broderi. Læs mere her! 

til toppen

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.