Baselayer og undertøj

Vil du gerne holde varmen på din løbetur, selvom du løber i vintermånederne, hvor temperaturen er lav? Så kast blikket over vores udvalg af baselayers - undertøj, så du kan blive godt klædt på til at motionere udendørs.

Hold varmen med et godt baselayer | Langærmet undertrøje | Sports bh og undertøj

Hold varmen med et godt baselayer

I Danmark er der ikke blå himmel og 20 grader året rundt, og derfor kan det være rart – og måske endda nødvendigt at iføre sig et isolerende lag, som hjælper dig til at holde varmen. I vintermånederne og i efteråret kan regn, vind og lave temperaturer udgøre en udfordring, hvor dit almindelige løbetøj ikke isolerer nok. I disse situationer kan en varm undertrøje isolere og holde kropsvarmen tæt ved din krop. Der er dog flere typer baselayer end en langærmet trøje - nogle af eksemplerne er:

  • Trænings-tshirt
  • Sports bh
  • Kompressionstrøje
  • Boksershorts og underbukser


Langærmet undertrøje

Den mest klassiske form for løbeundertrøje er den langærmede og tynde trøje, som du bærer inderst under din løbejakke. Typisk er sportstøj godt til at ånde i og transportere sved, men i kolde miljøer kan det være rart med en sportstrøje, der også isolerer godt. På den måde kan den kropsvarme, som du genererer ved fysisk aktivitet bruges til at holde dig varm, selvom dine omgivelser ellers ville køle dig ned.

Denne type trøje kan ovenikøbet være designet med kompression, hvilket kan hjælpe til at holde musklerne varme. En kompressionstrøje øger blodcirkulationen, så der hurtigere og mere effektivt transporteres ilt ud til musklerne og affaldsstoffer væk fra de arbejdende muskler.

De langærmede såvel som de kortærmede trøjer har en lille halsåbning, og når du først har trukket trøjen over hovedet, sidder den godt og behageligt, selvom du både løber, hopper og laver styrketrænings- eller yogaøvelser. Trøjen fungerer lidt som en sportsundertrøje, der er dit inderste varmende lag.



Sports bh og undertøj

En anden, men super vigtig del af din påklædning, er dit undertøj. Her på siden har vi bløde og elastiske hipster-underbukser og boksershorts. Underbukserne er fremstillet i det blødeste og mest komfortable materiale, så de er rare at have på hele dagen lang. For at underbukserne er så funktionelle som muligt, er de ergonomisk designede, så de sidder på plads, selvom du giver den gas med træningen.  

For kvinder er det afgørende at være iført en sports bh, der giver den nødvendige og optimale støtte, uanset og du løber, hopper, danser eller noget helt fjerde. Fra Craft kan du få en skøn og universal sports bh med en yderst god pasform, der er velegnet til alle kvinder. Sports bh'en fås i både sort og i hvid, så du kan bruge den sorte under dit mørke tøj og den hvide under det lyse træningstøj.



Køb dit baselayer løbetøj hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj vil vi gerne være med til at gøre det så behageligt og sjovt som muligt at løbe, motionere, være aktiv og bruge kroppen. En stor del af dette er den rigtige påklædning, da lækkert træningstøj kan gøre hele oplevelsen bedre. Her på siden finder du blødt og isolerende undertøj, men hos Jysk Firmatøj har vi også et stort udvalg af løbebukser, træningstrøjer, løbesko og meget mere, så du kan blive godt klædt på til dine træninger! 

Du kan let og enkelt bestille varerne online i vores webshop, og så sørger vi for at levere det direkte til din adresse. Hvis tøjet ikke passer dig, har du selvfølgelig mulighed for at returnere det gratis og få fingrene i den rigtige størrelse! Hvis du har ekstra spørgsmål eller har brug for mere vejledning til dit valg af træningstøj, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og komme med gode råd - mød alt personalet her

Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.