Tennissokker & Sportsstrømper

Sokker og strømper er er basisting i langt de fleste garderober, og især de klassiske tennissokker er et populært valg blandt mange – og det med god grund! Tennissokker har længe været favoritten, når det kommer til komfort, holdbarhed og flot design. 

Løbestrømper | Hummel tennissokker | Tennissokker med striber

Løbestrømper og andre sportsstrømper

Hvis du er glad for at løbe og generelt dyrke konditionstræning, kan du få stor glæde af et par løbestrømper eller andre sportsstrømper. Disse strømper er nemlig særligt designede til at give komfort ved træning, og det ergonomiske design passer perfekt til foden. Ofte er sportsstrømper lavet i et slidstærkt materiale med forstærkning under sålen, ved hælen og ved tæerne, da dette er områder, der typisk slides ekstra hårdt ved træning. På den måde kan dine strømper holde i lang tid, selvom der opstår meget friktion mellem din fod og skoens sål og kanter.  

Ved hård fysisk aktivitet er det meget normalt at komme til at svede, og varme og svedige fødder er ofte en selvfølge. Derfor er sportssokkerne her på siden super åndbare og god til at transportere fugten væk fra dine fødder, så du har god komfort under hele træningen. Sammen med et par gode løbesko, er du med lækre sportsstrømper godt klædt på til fremtidige løbeture alene eller sammen med venner, familie eller løbeklubben! Hummel tennissokker i sort og hvid

Hummel tennissok i hvid

Hummelstrømper er super populære blandt danskerne, og du har nok set flere af dine kammerater dyrke sport i dem eller bruge dem til skole og arbejde i hverdagen. Hummelsokkerne får du i en 3-pakke til en skarp pris på 50 kr, så du får virkelig meget kvalitet for pengene. Øverst har hummelsokkerne strikket rib langs skaftet, og der er to af de velkendte pile fra Hummel i kontrastfarve strikket ind i designet. Det lange skaft luner og varmer dejligt omkring anklen, så vinden ikke køler området mellem sko og bukser ned. 

Hummelstrømper er fremstillet i en blanding af 80% bomuld og 20% polyester. Bomulden giver sokken sin blødhed og gode komfort, og med 20% polyester er strømpen ekstra slidstærk, så den kan holde længe selv med hårdt slid. Som en ekstra detalje har strømpen en glat tåsøm, så dine tæer ikke bliver irriterede eller får slidmærker og vabler.  


Tennissokker med striber

Ofte er tennissokker også designet med to striber på skaftet i kontrastfarve til resten af sokken, og disse striber er tydelige, hvis du træner i korte shorts og sneakers. Fra Nyxx kan du få et par klassiske tennissokker i hvide, der har to sorte striber på tværs øverst. Det smarte og retro design giver et klassisk look, og sokkerne er gode til både løb, tennis, håndbold og meget mere.  

Disse tennissokker kan du få i tre størrelseskombinationer, der passer til de fleste voksne mennesker:  

  • 35/38
  • 39/42
  • 43/46


Køb tennissokker billigt hos Jysk Firmatøj

Strømper og sokker er en essentiel men til tider overset del af dit outfit, og de er især vigtige ved sport, hvor komfort og god funktion spiller en stor rolle for dine fødder. Derfor har vi her på siden udvalgt nogle af de bedste strømper, så du kan blive klædt godt på til motion. Samtidig finder du sportsstrømper og tennissokker med klassisk og smart design, som er pæne nok til også at bruge i hverdagen. 

Du kan let og enkelt handle her i vores webshop både som privatperson og til erhverv, og så sørger vi for at levere det direkte til din adresse. Foruden sportsstrømper kan du her på siden finde alt indenfor sportstøj og tilbehør samt tøj til arbejde, køkkenet, jagt, outdoor og meget mere!  

Gå til top knap

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.