Dunlop gummistøvler

Dunlop gummistøvler fås både til arbejde og fritid samt til voksne og børn! Find her dit næste par gummistøvler fra Dunlop eller bliv klogere på, hvilke støvler der bedst opfylder dine behov og ønsker! 

Historien om Dunlop | Dunlop serier | Dunlop gummistøvler til fritid | Gummistøvler til børn | Jagtstøvle 

Historien om Dunlop

Dunlop er et firma med mere end 100 års erfaring med at fremstille støvler, dæk og andre produkter med gummi. Helt tilbage i 1888 opfandt stifteren John Boyd Dunlop det første oppustelige gummidæk til sin søns trehjulede cykel, og lige siden da har han og de andre folk hos Dunlop arbejdet innovativt med gummi som materiale til forskellige produkter.  

I 1927 så den første Dunlopstøvle dagens lys, da Dunlop indgik i et samarbejde med Liverpool Rubber Co. Gennem mange år er gummistøvlerne således blevet videreudviklede med forskellige sikkerhedscertificeringer, bæredygtige materialer og meget mere, så det i dag er et produkt i bedste kvalitet. Sika er den danske importør af Dunlop gummistøvler, og her hos Jysk Firmatøj er vi glade for at være forhandlere af de lækre og sikre gummistøvler, der dækker enhver branche og behov.  


Dunlop serier

Gummistøvlerne fra Dunlop kan du få med forskellige særlige egenskaber, der henvender sig til forskellige brancher. Derfor er støvlerne inddelt i nogle forskellige serier, som du kan læse mere om herunder:  


Acifort

Acifort er en serie af super lette og samtidig slidstærke gummistøvler, der er lavet i PVC og nitrilgummi. Gummistøvlerne er udviklet til levnedsmiddelindustrien, og de er derfor skridsikre på glat underlag 


Purofort

Purofort er Dunlops serie af klassiske gummistøvler til arbejde, hvor der stilles krav til slidstyrke og komfort. Gummistøvlerne er rare at bære hele dagen lang, fordi der er ekstra god plads og pasform omkring tæer og vrist, så der også er plads til en varm strømpe, uden at dine fødder bliver klemte.  


Purofort+

Purofort+ serien dækker over gummistøvler til arbejde, som desuden er designet med sikkerhedsdetaljer. Det er blandt andet tåkappe og sømværn, så dine fødder er beskyttede mod tunge og spidse genstande. Purofort+ gummistøvler er lavet af smudsafvisende PU. 


Purofort thermo +

Gummistøvler fra Purofort thermo + serien er den ultimative arbejdsgummistøvle, der kan holde dine fødder varme og beskyttede i temperaturer helt ned til –50 grader celsius.  


Dunlop gummistøvler til fritidsbrug

Dunlop gummistøvler til arbejde

Til en dag i haven er et par gummistøvler det oplagte fodtøj. Med gummistøvler behøver du nemlig ikke bekymre dig om vandpytter eller mudder, da det lange skaft holder dine fødder og underben tørre og rene. Hvis støvlerne først er blevet beskidte, kan du let skylle dem af med vand, og så er de så gode som nye.  

Dunlop Hobby gummistøvle er fremstillet i PVC og har en grov sål, den er perfekt til hobbybrug og fritidsarbejde derhjemme, hvor sikkerhedsdetaljer som tåværn ikke er nødvendigt.  


Gummistøvler til børn

Børn holder ofte af at lege udendørs - og det selvom der er mudder og gråt vejr. Faktisk er det tit vandpytter og vådt vejr, der er det sjoveste at lege i, og det stiller krav til påklædningen. Med et par gode gummistøvler til børn er dit barn godt klædt på til mange timers leg i alt slags vejr – som ordsproget siger, findes der ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning! 

Vi har to par gummistøvler fra Dunlop, som du kan få i børnestørrelser: En klassisk gummistøvle og en vinter gummistøvle til børn. Den klassiske og smarte gummistøvle har et grønt skaft og overdel samt en lys sål. Det høje skaf beskytter ned nederste af benet og mindsker risikoen for, at der kommer vand ned i støvlen. Vinterstøvlen hedder Dunlop Blizzard støvle til børn, og den er ekstra foret, så den beskytter mod kulde helt ned til –15 grader celsius. Der er desuden snøre i toppen af skaftet, så du kan stramme støvlen til og undgå, at der kommer koldt luft, vand eller sne ned i gummistøvlen.  


Jagtstøvle - en gummistøvle til jagt

Hvis du er glad for at gå på jagt og har brug for et par solide støvler, kan du fra Dunlop få den komfortable Dunlop Wildlander Jagtstøvle. Disse støvler er langskaftede støvler med camouflagemønster, så du går i ét med dine omgivelser. Den grove sål sikrer dig et godt greb på underlaget, så du ikke skrider, selvom du går rundt i mudder og på andet glat underlag.  

For at du kan gå rundt i mange timer, når du er på jagt, er støvlen designet til at være super let og have en behagelig pasform. Samtidig giver skæftet god beskyttelse til dine skinneben, hvis du fx bevæger dig gennem krat.  


Køb Dunlop gummistøvler billigt hos Jysk Firmatøj

Hos jysk er vi glade for at kunne tilbyde dig et udvalg af de bedste gummistøvler fra Dunlop til både børn og voksne såvel som til brug i alle brancher. Mange af gummistøvlerne er arbejdsgummistøvler, men du finder også gummistøvler blandt sortimentet, der kan bruges i fritiden og i haven.  

Det er let og enkelt at bestille Dunlop gummistøvler online her i vores webshop – og vi leverer altid hurtigt til din valgte adresse. Hvis du har brug for ekstra råd eller vejledning, er du få svar på alle dine spørgsmål af vores dygtige personale

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.