Orrefors Jernverk

Se vores kvalitetsrige produkter fra Orrefors Jernverk herunder. Produkterne egner sig både godt til privat brug såvel som til gaver. Det kan være morsdagsgave, julegave, firmagave eller noget helt fjerde. En ting er sikkert – produkterne er af topkvalitet! 

Bedste kvalitet | Orrefors Jernverk som gave | Knivholder | Firmagaver | Firmagaver med logo

Det bedste af det bedste i dit køkken

Der er ingen tvivl om, at køkkenudstyr fra Orrefors Jernverk er noget af det bedste køkkenudstyr, du kan få. Under produktionen vægtes holdbarhed særdeles højt, mens der tænkes over, at designet skal være tidløst, så produkterne vil blive anvendt i en lang årrække. Formen og materialevalget er altid også nøje gennemtænkt, så de passer til deres gennemtestede produktionsmetoder. Produkterne fremstilles i henhold til gamle håndværkstraditioner og med fokus på kvalitet i både følelse og holdbarhed, så de sikrer sig produkter i topkvalitet. 


Den helt perfekte gave fra Orrefors Jernverk

Forkæl din mor til morsdag med et lækkert sæt salt- og peberkværn i eg, som er helt vildt elegante og stilfulde. Eller hvis hun skal forkæles særligt meget, kan hun få denne lækre og populære røde støbejernsgryde fra Orrefors Jernverk. 

Alle produkterne fra Orrefors Jernverk er helt perfekte som gaver, da de altid er meget holdbare og af den bedste kvalitet. Her på siden finder du mange forskellige produkter, der passer til forskellige formål og gaver i prisklasser, hvor alle kan være med!  Knivholder fra Orrefors Jernverk

Knivholder fra Orrefors

Den vildt lækre knivholder fra Orrefors Jernverk er voldsomt populær. Og det er ikke uden grund. Det er nemlig en magnetisk knivholder med en ekstra stærk magnet, der holder dine knive sikkert på plads, mens den giver dit køkken en rustik men elegant detalje. Knivholderen er en simpel knivholder af akacietræ og i en flot og behagelig farve, der falder godt ind i stemningen i et nordisk køkken. Den simple men flotte farve giver dig mulighed for at give den i gave, hvor du kan vide dig sikker i, at den bliver sat pris på. Holderen kan både anvendes med de knive, du allerede har i dit køkken eller med et vildt lækkert knivsæt fra samme mærke. 
Du kan finde knivholderen her!  


Forkæl dine ansatte med firmagaver af god kvalitet

Hos Jysk Firmatøj kan du også købe firmagaver til ansatte i din virksomhed. Det kan være, at de skal forkæles med en lidt ekstra god julegave fra Orrefors Jernverk. Firmagaver til jul er altid en god idé, fordi glade medarbejdere er lig med dygtige og effektive medarbejdere.  


Firmagaver med logo

Hvis du køber dine firmagaver hos Jysk Firmatøj har du mulighed for at sætte dit eget logotryk, så du kan give firmagaver med logo, der giver din virksomhed mere omtale ude i køkkenerne hos de private. Hvis det lyder bare en smule interessant, så læs mere om logotryk her! 

gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.