Lyngsøe Rainwear


Opdag hvordan du med Lyngsøe regntøj undgår at blive våd eller kold på din arbejdsplads – selv i kraftigt regnvejr! Se vores udvalg af regntøj med og uden høj synlighed til private og erhverv herunder. 

Hvem er Lyngsøe Rainwear? | Udvalgte produkter | High Visibility | Godkendelser og standarder  

Hvem er Lyngsøe Rainwear?

Lyngsøe Rainwear er et regntøjsfirma med et bredt udvalg af regntøj, som både kan anvendes af private og erhvervskunder og af både mænd og kvinder. Deres produkter er af høj kvalitet og er testet i forhold til gældende standarder for at sikre det optimale brug til den enkelte forbruger, så du ikke skal gå på kompromis med hverken komfort eller funktionalitet. Næsten alt regntøj fra Lyngsøe Rainwear har en vandtæthed på over 12.000 mm., hvilket er helt suverænt, da et produkt er vandtæt, når det kan klare et vandsøjletryk ned til kun 1.500 mm.  

På deres hovedkontor i Herning har Lyngsøe Rainwear siden 1999 arbejdet med åndbart samt vind- og vandtæt tøj. Derfra koordinerer de metervare- og komponentleverandører til deres produktionsfaciliteter i både Europa og Asien. 

De ca. 600.000 stykker tøj, de altid har på deres 8.000 m2 store lager, sælger de til mere end 30 lande rundt om i verden. De supplerer dagligt deres mange kunder rundt i hele verden og sikrer sig god kommunikation, så brugeren kan få de bedste varer af de bedste kvaliteter.  


Udvalgte produkter fra Lyngsøe Rainwear

Fra Lyngsøe Rainwear har vi allerede mange produkter her på siden, men der vil løbende komme endnu flere spænende produkter ind. Så husk at holde øje med sortimentet af regntøj på denne side, så du ikke går glip af vores lækre nyheder.  

Herunder er nogle udvalgte produkter, som du kan finde her på webshoppen nu. 


Kemidragt

Kemidragten fra Lyngsøe er sikkerhedsgodkendt til standarderne EN 13034 & EN 343. Dragten er både vind- og vandtæt og er udarbejdet af et kraftigt PU/PVC-materiale, så du og dit tøj kan være godt beskyttet på dit arbejde.  


Regnsæt med kvindelig pasform

Dette lækre regnsæt i rød og sort er med kvindelig pasform, så den sidder helt perfekt i taljen og på hofterne. Pasformen sikrer dig god bevægelsesfrihed, mens du holder dig tør en hel dag i kraftigt regnvejr.  


Termokedeldragt til arbejde

mand med kedeldragt fra lyngsøe

Tag på arbejde i en vind og vandtæt termokedeldragt af slidstærkt materiale, der kan holde til de helt hårde arbejdsmiljøer. Kedeldragten til vinterkulden er yderst åndbar, mens den har en vandtæthed på >12.000 mm. Dragten er meget praktisk til arbejde med dens mange lommer og refleksdetaljer, der gør det muligt for trafik og maskiner at se dig trods det trælse vejr.  

Lyngsøe High Visibility

Er der krav om ekstra synlighed på din arbejdsplads? Så har Lyngsøe det, du har brug for! På Jysk Firmatøjs hjemmeside får du et bredt udvalg af vinter- og regntøj med øget synlighed, som oftest er EN ISO 20471-godkendt. Du kan få alt fra helt almindeligt regntøj til en termokedeldragt eller flammehæmmende arbejdstøj med High Visibility-certificering. 


Godkendelser og standarder af Lyngsøes produkter

Alt regntøj og vandtætte produkter fra Lyngsøe Rainwear er med særlig god vandtæthed og endda med tapede sømme, der beskytter dig fra regnen endnu bedre, så du undgår at få vand ind af de små huller ved syningerne.  

Lyngsøe Rainwear går meget op i sikkerheden i deres produkter, så derfor er alle produkter testet for vandtæthed, mens nogle endda har nogle af følgende certificeringer. For at finde produkter med specifikke certificeringer, kan du anvende filtrene i venstre side af hjemmesiden. 

  • EN 1139 3/5: Antistatiske egenskaber og særlige designkrav
  • EN ISO 14116: Giver brugeren begrænset beskyttelse ved kontakt med varme og flammer
  • EN ISO 20471: Giver øget synlighed på arbejdspladsen. Produkter med denne certificering fås i forskellige klasser, hvor klasse 3 giver mest synlighed og er derfor den højeste sikkerhedsklasse.
  • EN 13034: Yder beskyttelse mod små mængder og stæng af flydende kemikalier. Oplagt sikkerhedsbeklædning hvor der er risiko for nævnte, men hvor der ikke er påkrævet fuld kropsbeskyttelse
  • EN 343: Beskyttelsesbeklædning mod påvirkning af nedbør (dvs. regn og sne), tåge og fugtighed fra jorden

Vær helt sikker på at få det rigtige arbejdstøj

Med Regntøj fra Lyngsøe Rainwear sikrer du dig suveræn vandtæthed og arbejdstøj, der opfylder dine og din arbejdsplads’ krav og mere til. Har du brug for hjælp til at finde arbejdstøj, der opfylder de krav, der stilles til dig og dit arbejdstøj? Så står vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og rådgive dig her! 

Køber du arbejdstøj på vegne af dine medarbejdere? Så personliggør jeres nye regntøj og udnyt muligheden for logotryk på alt jeres beklædning fra Lyngsøe Rainwear. Læs mere om dine muligheder for logotryk og brodering lige her! 

Et alternativ, hvis du handler for dine medarbejdere, eller de selv skal handle på firmaets vegne, kan du bestille din egen webshop med udvalgte produkter til særlige priser. Læs mere om dine muligheder som erhvervskunde her!

gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.