Outdoor bukser

Se udvalget af super funktionelle og komfortable bukser fra Deerhunter og Carhartt, der er gode til forskellige udendørsaktiviteter! 

Nyd naturen i de bedste bukser | Bukser til fiskeri | Bukser til jagt – camouflage | Kan jeg vandre i bukserne? 

Nyd naturen i de bedste bukser

I Danmark har vi kilometervis af kyst samt store naturskønne områder af skov, eng, mose, marskland og stier. Disse områder er vi fælles om at nyde – uanset om du er mest til jagt, fiskeri, lange vandreture eller blot afslapning og hygge under stjernerne. I naturen er der plads til alle, og både erfarne og nye outdoor-folk skal have gode muligheder for at gå på eventyr udendørs. For at kunne nyde dine oplevelser mest muligt, kan det være en god idé med den rette påklædning, der ikke begrænser dig i dine bevægelser, men som derimod giver dig god komfort og praktisk opbevaring i stærke lommer. 

Her på siden har vi samlet nogle forskellige modeller af outdoor bukser til både mænd og kvinder, der er fremstillet i slidstærke og elastiske materialer, og som hver især har sine smarte detaljer, som du kan få glæde af i naturen. Bukserne er fra de anerkendte og populære mærker Carhartt og Deerhunter, som begge er brands med mange års erfaring og super dygtigt personale. Bukser til fiskeri

En særdeles populær og skøn aktivitet udendørs er fiskeri, som både er skønt i mindre søer såvel som langs kysten ved moler og fiskepladser. Hvis du endnu ikke selv har prøvet at lystfiske, er det bare med at komme i gang – det er skønt for både sjæl og krop.  

Ved fiskeri er du altid i nærheden af vand, og der er dermed også risiko for at blive våd af sprøjt eller andet. Et par vandtætte bukser er derfor et godt valg, da de netop beskytter dig mod vandstænk og dryp. Derudover er det rart med åndbare bukser, der ikke virker omklamrende og tætte, men som derimod er behagelige og lette. For at bukserne sidder bedst hele dagen, kan det være rart med et par bukser med seler, der kan justeres, så bukserne sidder behageligt det samme sted hele dagen. Du kan selvfølgelig også holde dine bukser på plads med et bælte - kast blikket over vores tilbehør til outdoor tøj lige her! Hold dig camoufleret med bukser til jagt

I Danmark har vi store naturskønne områder og en lang tradition med jagt - og folkene bag Deerhunter er en passioneret flok med god erfaring. Til jagt er det vigtigt, at bukserne er behagelige og isolerende, uanset om du foretrækker jagt med bevægelse eller venten.  

Jagtbukser kan både være i diskrete farver som mørkegrøn, brun eller sandfarvet, men du kan også få bukser med kamuflage mønster, der hjælper dig til at blende fuldstændigt ind med dine omgivelserne. Buksernes mønster er nøje designet med det nordiske klima og natur i tankerne, så de matcher vores skove, marker, enge og andre naturområder.  

For at du ikke risikerer at blive opdaget af dyret, er jagtbukserne fra Carhartt fremstillet af lydløst og anti-lugt materiale, som holder dig effektivt kamufleret i alle henseender. Der er selvfølgelig også tænkt over de praktiske detaljer, og derfor er bukserne fremstillet i et vandafvisende materiale, der holder dig tør i fugtigt vejr. Bukserne har også flere praktiske bæltestropper samt lynlåslommer langs siden og foran.  Kan jeg vandre i bukserne?

Hvis du er på jagt efter et par skønne bukser til at vandre i, behøver du ikke lede længere! Bukserne her på siden er perfekte som vandrebukser. Både Deerhunter og Carhartt er mærker med mange års erfaring, og deres produkter er 100% gennemtænkte og nøje designede med outdooraktiviteter som vandring i fokus.  

Bukserne har en god pasform og samtidig god fleksibilitet, så de giver dig den bedste bevægelsesfrihed - fx når du skal gå op ad stejle bakker. Samtidig er bukserne åndbare, så du uden problemer kan nyde naturen og dine oplevelser uden at få det for varmt. Køb dine næste outdoorbukser hos Jysk Firmatøj ApS

Hos Jysk Firmatøj sætter vi stor pris på den danske natur, og vi er glade for at kunne tilbyde dig det bedste tøj til mange forskellige outdoor-aktiviteter. Hvis du – ligesom os – nyder at bruge tid udendørs, kan du altså finde alt det nødvendige tøj lige her på siden. Foruden bukser har vi nemlig også jakker, vandresko, støvler, huer, bælter og en hel masse andet blandt vores sortiment! 

Du kan let og enkelt bestille dine outdoor bukser eller andet tøj her i vores webshop og så leverer vi den direkte til din adresse. Hvis du har brug for ekstra råd eller vejledning i dit valg af outdoor tøj, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe eller svare på dine spørgsmål - mød personalet her! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.