F. Engel Galaxy


F. Engels Galaxy-serie er perfekt til dig i industribranchen, hvor funktionalitet og bekvemmelighed har haft stort fokus. Serien er skabt ud fra arbejdsanalyser af håndværkere, og du vil kunne mærke, at tøjet er udviklet og testen i samarbejde med fagfolk. Du vil derfor opleve, at der er blevet gået i detaljen med de elementer der er mest brug for, på kryds af de specifikke håndværk.
Serien sætter derfor fokus på ekstrem slidstyrke, god pasform og sikkerhed samt et moderne design.

Om Galaxy-serien

Ved at købe tøj fra Galaxy-serien vil du af den grund, få en lang række fordele, så du kan tilpasse og vælge tøjet der passer perfekt til din proffesion. Fordele som f.eks. funktionelle lommer - med og uden hængelommer, et slankt snit med god bevægelighed, smarte reflekser og forskellige farvekombinationer. Derudover har høj kvalitet også været yderst vigtigt for designerne da det kom til materialevalg. Tøjet er derfor vævet i dobbeltgarner af polyester og bomuld, som sikre optimal bevægelighed og slidstyrke. Du vil ved langt de fleste produkter fra Galaxy-serien derfor også finde den lille mærkning med CORDURA®. Dette er en stofteknik der bruges i produkter såsom rygsække og militærtøj - altså tøj og produkter, der kræver maksimal slidhæmmende stof. Qua dette, vil du opleve, at dine produkter fra Galaxy-serien er mere modstandsdygtige overfor slid, revner og skrammer.

Indenfor Galaxy-serien er der derudover produceret Galaxy Light og Galaxy Cotton.

Galaxy Light er en underserie der er produceret i lettere materialer, hvilket gør det ideelt til sommer- eller indearbejde.

Galaxy Cotton er produceret i 100% bomuld. Det gør arbejdstøjet mere åndbart, svedabsorberende og blødt mod huden. 


Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.