By Mikkelsen

By Mikkelsen undertøj bambus merino bomuld

Her på siden kan du se vores brede udvalg af By Mikkelsen T-shirts og undertøj af den bedste kvalitet og de lækreste materialer, som du kunne ønske dig. Du kan her finde undertøj af uld og bomuld samt bambus. Prøv det nu! 

Materialer | T-shirts | Underbukser | Bestseller 

Altid lækre materialer

Hader du også undertøj, der bliver fugtigt eller ubehageligt at have på efter nogle timer? Med undertøj af uld eller bomuld fra By Mikkelsen undgår du det problem.  


Uld

Uld undertøj kan holde dig varm i løbet af dagen, mens det virker svedtransporterende, så du undgår den ubehagelige følelse af fugtigt undertøj i løbet af en lang arbejdsdag. Uld virker også lugthæmmende og er temperaturregulerende, så du kan have det behageligt hele dagen uden bekymringer. Langt undertøj af uld vil give dig en tør følelse dagen lang, selvom du sveder, når du udfører fysisk arbejde. Uldet, som By Mikkelsen anvender til sit undertøj, er af en særlig blød kvalitet, så det ikke kradser mod huden, men udelukkende virker behageligt.  


Bomuld

Undertøj er det inderste lag af dit tøj og rører derfor mere hud end alt andet tøj. Det er derfor rigtig vigtigt, at det føles behageligt mod huden uden at kradse. Her er bomuldsundertøj et helt perfekt valg, hvis du også vil opnå optimal komfort hele dagen lang. Når du arbejder, er det ikke meningen, at du skal bekymre dig om eller føle ubehag ved dit undertøj. Med bomuldsundertøj fra By Mikkelsen kan du koncentrere dig om arbejdet og konstant have en behagelig følelse.  


T-shirts By Mikkelsen

Her på siden kan du finde flere forskellige slags T-shirts fra By Mikkelsen. T-shirts af 100% bomuld kan helt klart anbefales, da de er rigtig slidstærke og tidløse. T-shirten fås både med og uden V-hals. Undertrøjerne kan fås både med og uden lange ærmer og enten i uld eller bomuld, som er helt ideelle materialer til tøj, der skal sidde direkte på huden i længere tid. 

Helt særligt kan du finde T-shirts af det lækre bambusmateriale, som virker antibakterielt og også lugthæmmende. Derudover er der Forsvarets Sports T-shirt By Mikkelsen, der er god til både sport, arbejde og fritid. 


By Mikkelsen underbukser til mænd

Hos Jysk Firmatøj har vi tights, minislips, boxershorts og lange samt korte underbukser til mænd af høj kvalitet fra By Mikkelsen. Hos os kan du finde lige de underbukser, der passer bedst til dig og dine præferencer. Om du så ønsker underbukser af bomuld, bambus eller uld, kan du være helt sikker på, at kvaliteten og komforten er helt i top.  


Forsvarets boxershorts

By Mikkelsen er det Danske Forsvars producent af undertøj, så derfor har vi selvfølgelig også et par boxershorts til forsvaret her på siden. Forsvarets Boxershorts er lavet af et lækkert mod-akryl og bomuld, som sikrer optimal komfort. Boxershortsene er meget elastiske, som skaber en rigtig god pasform til alle mænd. Som størstedelen af alle andre produkter fra samme mærke, er disse boxershorts antibakterielle, Oeko Tex 100-certificerede og sventransporterende, så du undgår ubehag, men i stedet oplever en tør følelse.  


Termoundertøj til herre fra By Mikkelsen er en favorit

Gør som mange andre og køb dit termoundertøj fra By Mikkelsen hos Jysk Firmatøj og oplev, hvordan du kan gå en hel arbejdsdag uden ubehag, mens du holder varmen. Se eksempelvis vores termoundertrøje og vores termounderbukser, som er meget populære. 

gå til toppen

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.