Bonuskunde for erhverv


Jysk Firmatøj har en række forskellige webshopløsninger for dig som erhvervskunde. Er du en enkeltmandsvirksomhed eller en mindre virksomhed, så kan det være den bedste løsning at oprette sig som Bonuskunde. Bonuskundeordningen er også tilgængelig for private, men det smarte for dig som erhvervskunde er, at du hurtigt og nemt kan genbestille de varer, du ofte køber via profilen. 

Optjen bonus når du handler

Derudover optjener du også bonus, når du handler på jyf.dk som Bonuskunde. Du får tildelt minimum 2% på alle varer, du køber, og din bonus bliver automatisk sat ind på din profilkonto. Næste gang du handler, kan du benytte din bonus og betale det mindre på dit køb. 

Nyheder og tilbud

Når du opretter dig som Bonuskunde bliver du automatisk også tilsendt nyhedsmails om nyheder, tilbud og kampagner. Når du oprettes modtager du en velkomst-mail. I denne mail kan du vælge at opdatere dine oplysninger så du modtager nyhedsmails rettet mod erhverv. Du er også velkommen til at skrive til salg@jyf.dk at du ønsker at få opdateret din mail-profil, således du modtager erhvervsnyt. 

Hvordan gør jeg?

Du kan oprette dig gratis som Bonuskunde lige her.
Du kan læse mere om Bonusordningen her.

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.