Undertøj

Find og køb det bedste og mest populære undertøj til arbejde her på jyf.dk. Vi har et kæmpe udvalg af herre undertøj til både de køligere og varmere dage. Undertøjet er med særligt gode ventilerende og svedtransporterende egenskaber. Se vores udvalg af lækkert undertøj til mænd lige her!  

JBS undertøj | Snickers undertøj | By Mikkelsen | Bambus og Uld | Flammehæmmende | Termoundertøj 

JBS undertøj

Elsker du også bare JBS undertøj? Så er det her din heldige dag! Her hos Jysk Firmatøj kan du nemlig finde både underbukser til mænd og en vildt behagelig JBS undertrøje. JBS er kendt for deres lange årrække af erfaring med at skabe undertøj og sokker af den vildeste kvalitet. For JBS undertøj er de vigtigste tanker under produktionen blandt andet, at pasformen skal være helt perfekt, mens kvaliteten er i top. Et nøgleord for JBS er også individualitet, og det har resulteret i noget af det mest behagelige undertøj på markedet – og altid i bedste kvalitet! 


Lækker undertrøje fra Snickers

Når man er på arbejde er noget af det vigtigste jo udførelsen deraf. Derfor er det ekstremt vigtigt, at tøjet ikke sætter grænser for dig, men hjælper dig gennem din lange dag. Det gælder især også for undertøjet, da det sidder tættest på kroppen og ikke altid kan justeres på, når man bærer mange lag på samme tid – som man jo ofte gør på arbejdet udenfor i det kolde danske vejr.  

SNICKERS FLEXIWORK UNDERTRØJE M/ LANGE ÆRMER

Det velkendte Snickers har lavet denne vildt lækre undertrøje med lange ærmer, som også kan fås i en model med kortere ærmer. Fra Snickers finder du også et par lange underbukser, der har samme egenskaber som undertrøjerne. Egenskaberne i undertøjet fra Snickers er blandt andet:  

  • God svedtransport
  • Bevægelsesfrihed
  • Sømløs komfort
  • Kompression og støtte, hvor der er behov

By Mikkelsen underbukser og undertrøje

Vil du gerne gå i det samme lækre undertøj, som forsvaret også går i? Så kan du finde det lige her! De voldsomt behagelige boxershorts til forsvaret fra By Mikkelsen er helt perfekte til folk i aktivitet – og dermed hel perfekt til hårdtarbejdende håndværkere. Forsvarets boxershorts er nogle af de mest populære underbukser til mænd her på siden. Det er ikke uden grund! Hvis du ikke har prøvet By Mikkelsen underbukser eller undertrøje endnu, så er det en kæmpe fejl. Du finder vores udvalg af By Mikkelsen undertøj lige her!  


Bambus og uld undertøj

Bambus

Noget af det mest behagelige undertøj, du kan få, er undertøj af uld eller bambus. Begge materialer er yderst svedtransporterende, mens de samtidigt virker lugthæmmende. For ekstra varme er uld det helt oplagte valg, mens bambusfibre i undertøj ofte er med til at give god ventilation og fleksibilitet. 

Hos Jysk Firmatøj kan du blandt andet finde en bambus undertrøje og underbukser samt undertøj af uld. Prøv at anvende luksuriøst undertøj til overkommelige priser og mærk forskellen på din lange arbejdsdag uden undertøj, der skaber ubehag og irritation.  


Dame undertøj

Hos os kan du også finde undertøj til damer. Der er blandt andet underbukser til kvinder i form af hipsters, som giver god komfort under arbejdet. Desuden er der også en flot og simpel dame undertrøje, der har en rigtig god pasform og god elasticitet, der giver dig en rar oplevelse med undertøjet.  


Flammehæmmende sports BH fra Tranemo – Perfekt til arbejde i risikofyldte miljøer

Nogle jobs kræver lidt mere af tøjet end andre. Og nogle gange er der behov for ekstra beskyttelse. Det kan eksempelvis være for brandfolk, smede eller elektrikere, hvor der øget risiko for brandskader. Og det er ikke altid, at man lige har en flammehæmmende trøje, når uheldet er ude. Med Tranemos helt særlige flammehæmmende sports BH har kvinder nu mulighed for at beskytte sig selv lidt bedre på deres mest sårbare steder på kroppen.   


Sømløst undertøj for bedre komfort

Undertøj er det lag, der sidder tættest på din hud. Derfor er det meget vigtigt, at det sidder på den helt rigtige måde, så du ikke kommer til at føle noget som helst ubehag. Tydelige og tykke syninger kan medvirke til den ubehagelige følelse, hvis undertøjet er meget tætsiddende. Derfor er sømløst undertøj en fordel for dig, der gerne vil have både kvalitet, varme og komfort hele dagen uden et inderst lag, der begynder at kradse eller irritere.  

Et eksempel på noget lækkert undertøj, der ikke kradser og er fuldstændigt sømløst er denne bambus undertrøje, da bambus er et vildt lækkert materiale i undertøj. Et andet eksempel er dette undertøjssæt fra Snickers: Her får du lange underbukser og en lækker undertrøje. Fordelen ved at anvende dette lange og sømløse undertøj er, at du for komfort over hele kroppen og god svedtransportering, der sikrer dig den bedste arbejdsoplevelse, du kan ønske dig.  

Med sømløst undertøj får du en rar og ensartet følelse over hele kroppen, hvilket kan hjælpe dig til at fokusere på arbejdet uden distraheringer fra det inderste lag.  


Termoundertøj

Skal der lidt ekstra varme til på den særligt kolde arbejdsdag? Så er et eventuelt en god idé med termoundertøj indenunder arbejdstøjet. Med termoundertøj får du, ligesom med skiundertøj, ekstra god varme fra det tætsiddende inderste lag. Termoundertøjet til arbejde er lavet med ekstra fokus på komforten, så det ikke sker, at det hindrer dig i eller sidder i vejen under dit arbejde.  

Se vores udvalg af termoundertøj her!

gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.