Arbejdstrøjer

Her på siden finder du et stort udvalg af arbejdstrøjer, der ikke blot er billigt arbejdstøj, men arbejdstøj i høj kvalitet. Leder du efter sweatshirts, trøjer i high visibility, sweatshirts med kort lynlås, cardigans, hættetrøjer eller strikketøjer, så har vi det hele.   

Jysk Firmatøj har arbejdstrøjer, der matcher dine arbejdsopgaver, og en hjemmeside, hvor vi har gjort det nemt og hurtigt for dig som forbruger, at finder netop dén trøje du har brug for.  

Arbejdstrøjer | Sortiment hos Jysk Firmatøj | Sikkerhedstrøjer | Arbejdstrøjer med logotryk

Arbejdstrøjer

Når du ledet efter en ny arbejdstrøje, så kan du med fordel kigge i vores store udvalg af arbejdstrøjer i høj kvalitet.   

Din arbejdstrøje skal holde dig varm, når du arbejder i koldere temperaturer, men det er samtidig vigtigt, at du opretholder en optimal bevægelighed.   

Derfor har vi udvalgt en lang række arbejdstrøjer fra anerkendte firmaer og leverandører, som designer og producerer arbejdstrøjer til alle erhverv. Om du er tømrer, maler, elektriker, smed, servicetekniker, flyttemand, gartner, privatbruger eller noget helt andet, kan du altså finde den perfekte arbejdstrøje hos os.  

I dag er arbejdstøj ikke bare arbejdstøj

Når du køber arbejdstøj, vil du opleve, at tøjet er designet til at være funktionelt og til brug på både arbejde og når du kommer hjem.  

Mærker som Kansas, F. Engel, Mascot, Helly Hansen, ID Identity og mangle flere, producerer arbejdstøj, som ikke bare er funktionelt, men som også har en lækker kvalitet og et moderne design.  

Arbejdstrøjerne, du finder her på siden, er derfor ikke blot et udvalg af tilfældige trøjer. Nej, vi har taget udgangspunkt i professionelle fagfolk, og hvad de har brug for i en arbejdstrøje, så du får mest mulig ud af din nye arbejdstrøje.  

Sortiment hos Jysk Firmatøj

I vores brede sortiment af arbejdstrøjer finder du trøjer med mange kvaliteter. Du får: 

  • Arbejdstrøjer med stretch
  • I 100% bomuld
  • Arbejdstrøjer med kort lynlås
  • Flammehæmmende arbejdstrøjer
  • Trøjer i high visibiliti materialer
  • Hættetrøjer/hoodies
  • Arbejdstrøjer til kvinder

Ens for trøjerne er, at de er produceret med stor omhug og med flere forskellige fagpersoner der ved hvad det kræves af arbejdstøj. 

Du vil derfor opleve, at mange af arbejdstrøjerne har store lommer, telefonlommer med lynlåslukning, brystlommer, stiklommer eller praktiske løsninger til opbevaring af værktøj.
Herudover har de fleste arbejdstrøjer forskellige, justerbare egenskaber, så du kan få den optimale pasform og bekvemmelighed. 

Sikkerhedstrøjer

Når du som selvstændig eller medarbejder i et større firma skal købe certificeret arbejdstøj, har vi gjort det nemt og enkelt, så du guides til de rigtige produkter.  

Du vil derfor kunne finde arbejdstrøjer med de certificeringer, dit erhverv kræver for at opretholde en optimal sikkerhed af dig.  

Du kan finde arbejdstrøjer med refleks, trøjer, der er certificeret i helhold til EN ISO 20471 samt flammehæmmende arbejdstrøjer, som beskytter dig imod varme, ild og gnister fra svejsning.   

Vi guider dig, så du ikke skal bruge uanede mængder tid på at søge rundt efter det korrekte arbejdstøj.  
På vores hjemmeside kan du nemlig hurtigt og nemt klikke dig ind på flammehæmmende arbejdstøj, produkter i high visibility el.lign. Inde på produkterne kan du finde certificeringerne, så du nemt kan købe de korrekte produkter efter specifikke certificeringskrav.   

Arbejdstrøjer med logotryk

Hvis du leder efter en arbejdstrøje til en større virksomhed eller til dit eget private firma, har du også hos os mulighed for at få trykt logo på dine arbejdstrøjer.  

Vi har en afdeling der specialiserer sig i tryk på professionelt arbejdstøj. Du kan derfor nemt og hurtigt få bestilt tryk på dine arbejdstrøjer, så du videregiver et professionelt look samt reklamere for virksomheden.  

Det eneste du skal gøre er, at sende dit logo til salg@jyf.dk med angivelse af hvor på tøjet du ønsker logoet placeret.
Vores dygtige fagfolk hjælper dig med at finde priser, information om hvilken form logoet skal sendes i, filformat samt rådgive og vejlede dig indenfor firma-tryk og meget mere.

Du kan læse mere information om logotryk lige her

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.